Danmarks billigste a-kasse

Din Sundhedsfaglige A-kasse er Danmarks billigste a-kasse for akademikere, bachelorer og selvstændige.

Meld dig ind

Bliv medlem hos Danmarks billigste a-kasse for akademikere, bachelorer og selvstændige og få adgang til en lang række medlemsfordele. Du kan være fuldtids- eller deltidsforsikret hos os. Som fuldtidsforsikret betaler du månedligt lidt mere, end hvis du er deltidsforsikret. Til gengæld modtager du som fuldtidsforsikret også mere i dagpenge, supplerende dagpenge, feriedagpenge og efterløn. 

 

Kontingent

Din Sundhedsfaglige A-kasse er Danmarks billigste a-kasse.

Det sparer du i forhold til andre a-kasser

I Din Sundhedsfaglige A-kasse får du samme økonomiske dækning som i andre og dyrere a-kasser. Og lidt til. For vi er den eneste a-kasse der er specialiseret i at hjælpe dig med en sundhedsfaglig uddannelse.

Gratis studiemedlemskab for dig under 30 år

Er du i gang med en videregående uddannelse, og er du under 30 år? Så kan du undgå at betale kontingent af dit medlemskab hos os.

Studiemedlemskab for dig over 30 år til halv pris

Når du er over 30 år, skal du som udgangspunkt betale kontingent. Det kan dog stadig betale sig at være medlem 1 år før, uddannelsen slutter, så du får dagpengeret fra første dag.

Ledigheden er lav – Hvorfor skal du så være medlem af en a-kasse?

Der er brug for sundhedsfaglige i Danmark. Langt de fleste kommer i arbejde hurtigt efter endt uddannelse. Kun få oplever, at det er svært at få et job. Men presset er stort, og der er fart på ude på arbejdspladserne. En a-kasse kan have betydning, hvis du bliver syg, eller hvis du vil kigge på dine kompetencer og muligheder med nye øjne.

Betaling af kontingent

Din kontingent bliver opkrævet kvartalsvis, og du betaler for 3 måneder ad gange. Betaling skal som udgangspunkt ske i starten af kvartalet.

Hvornår betaler du kontingent som nyuddannet

Som nyuddannet skal du betale kontingent for dit medlemskab fra dagen efter din sidste eksamen. Dit kontingent er fradragsberettiget og bliver automatisk fratrukket din skat.

Satser

Se, hvilken sats du kan få som fuldtidsforsikret, deltidsforsikret eller dimittend/nyuddannet.