Webinar: Lad ikke helbredet spænde ben for jobbet

Få indsigt i de veje, du kan gå, når helbredet spænder ben, men lysten til at arbejde fortsat er stor. Vi gennemgår redskaberne til arbejdsfastholdelse, hvis helbredet svigter for dig selv, din kollega eller en af dine medarbejder.

Webinaret blev optaget live 23. september 2020, hvor der var mulighed for at stille spørgsmål direkte til oplægsholderen.

Det er ikke altid lige nemt at vide, hvordan du skal forholde dig i en situation, hvor et svækket helbred gør det vanskeligt for dig at gå på arbejde. Derfor giver vi dig på dette webinar indsigt i redskaberne og mulighederne for arbejdsfastholdelse, hvis helbredet svigter, men lysten og viljen til at gå på arbejde forsat er stor.

Du kan blive klogere på:

  • Hvordan du starter dialogen på arbejdspladsen
  • Hvem der skal involveres og hvorfor 
  • Mulighederne via de sociale kapitler og den sociallovgivning 
Hvem er oplægsholderen?

Underviser på webinaret er Lisbeth Ring Pedersen, der har mange års erfaring som socialrådgiver. Lisbeth har efteruddannelse som coach og stressvejleder. Hun har bl.a. arbejdet i psykiatrien, været fastholdelseskonsulent, arbejdet i både kommunalt og privat regi. Og så har hun stor indsigt i Social- og Beskæftigelseslovgivningen.

Lisbeth har arbejdet som Socialfaglig konsulent og stressvejleder i Din Sundhedsfaglige A-kasse, hvor hun bl.a. holdte oplæg for TR og AMIR om sygdom og fastholdelse, tilbyder stressvejledning, og vejlede om lovgivningen på det sociale område med udgangspunkt i begrebet ’hjælp til selvhjælp’. 

Hvem er målgruppen?

Webinaret henvender sig primært til dig i job, og som enten er sygemeldt eller på vej til at blive det. Det henvender sig også til dig, der er TR eller AMIR, og har en særlig rolle at spille ift. en kollega, der er ramt af udfordringer på arbejdspladsen.

Webinaret kan også være relevant for dig, der er leder og gerne vil støtte din medarbejder i ansættelsen.  

  • Varighed

    45 minutter

  • Særligt for

    I job

Socialrådgivning

Er du blevet syg og har brug for vejledning om regler og muligheder, er du meget velkommen til at booke en samtale med vores socialfaglige konsulenter.

Læs mere her

Få mere inspiration til dit arbejdsliv

Leder du efter mere inspiration, har vi samlet alle vores webinarer et sted.

Se flere webinarer her