Efterløn og pension

Vil du have helt styr på din efterløn og pension, så deltag i dette informationsmøde. Da reglerne på efterlønsområdet løbende ændres, er det kun relevant for dig, der er født i perioden 1. juli 1959 til 31. december 1962.

Vi holder en række møder, hvor vi bl.a. forklarer begreber som efterlønsbevis, skattefri præmie og modregning af pension i efterlønnen.

Da reglerne på efterlønsområdet løbende ændres , er det kun relevant for dig, der er født i perioden 1. juli 1959 til 31. december 1962.

Efterlønsbevis, 2-års regel, skattefri præmie og modregning af pensioner i efterlønnen - begreberne er mange, og reglerne kan være komplicerede. Din Sundhedsfaglige A-kasse og pensionskassen PKA inviterer til fællesmøde, hvor du kan høre mere om dine efterløns- og pensionsforhold og få indsigt i de forskellige muligheder på området.

Din efterløn og dine pensioner indvirker hinanden. Reglerne varierer i forhold til din alder, og hvornår du vælger at gå på efterløn. Reglerne er samtidig meget fleksible, og du kan sammensætte efterløn og pension på mange måder. Alt det og meget mere kan du blive klogere på ved at deltage i efterløns- og pensionsmødet.

Hvem kan deltage?

Målgruppen

Mødet er et tilbud til dig, der er tæt på efterløns- eller pensionsalderen og medlem af Din Sundhedsfaglige A-kasse. Det vil siger, at du skal være født i perioden 1. juli 1959 til 31. december 1962.

Hvem må deltage?

Mødet er kun for medlemmer af Din Sundhedsfaglige a-kasse. 

Se, hvad der gælder for dig

Da reglerne på efterlønsområdet ændres løbende og bl.a afhænger af, hvornår du er født, kan du finde mere relevante oplysninger om efterløn her.

Afbud til møderne

Skulle du blive forhindret i at deltage i temamødet, skal du huske at afmelde dig, så en anden kan få din plads. Det kan du gøre ved at skrive til os på Mit DSA eller ringe til os.

Er afholdt

  • Varighed

    3 timer og 30 minutter

  • Særligt for

    Over 50 år

Har du ikke mulighed for at deltage?

Se vores webinar og bliv klogere på dine muligheder for at trække dig tilbage eller for at fortsætte helt eller delvist med at arbejde ved siden af din efterløn.

Se webinar om efterløn