Tag styringen og få bedre balance i dit liv

Deltag i dette temamøde og få masser af gode råd og simple værktøjer til, hvordan du kan tage styringen over den travle hverdag og sikre den rette balance mellem arbejde og privatliv.

Vi har som mennesker brug for balance mellem job og fritid for at beholde vores arbejdsglæde og have det godt i alle områder af vores liv. Derfor er det afgørende for vores sundhed og trivsel, at vi har og skaber den rette balance.

Dette temamøde giver dig inspiration til, hvordan du netop opnå den gode balance. Mødet har et hverdagsorienteret fokus og tager udgangspunkt i positiv psykologi, forskning og effektive coachingmetoder.

Deltag i temamødet og få inspiration til:

  • At sikre den rette balance: Hvordan får du et bæredygtigt arbejdsliv, når rammerne er fastlagte?
  • At finde dine grundværdier: Forstå dine grundlæggende værdier, så de kan guide dig i livet.
  • At bibeholde din indre power: Hvordan passer du på ikke at ville yde mere, end rammerne giver dig mulighed for?
  • At styrke din arbejdsglæde: Hvad kan du selv gøre for din arbejdsglæde?
  • At tale med dine kollegaer: Hvordan kan I sammen på arbejdspladsen være med til at ændre arbejdsmiljøet og øge trivslen?
  • At prioritere: Hvor er de vigtigste steder, du kan sætte ind?

Du skal forvente at blive involveret undervejs, og du får mulighed for at taler med andre deltagere og erfaringsudveksle i løbet af dagen.

Hvem kan deltage?

Alle medlemmer af Din Sundhedsfaglige A-kasse. 

Underviser

Susie Lynge er erhvervscoach og bestsellerforfatter. Hun er foredragsholder og kursusleder, og hun har trænet ledere og medarbejdere på tværs af alle brancher.

Susie formår på en positiv og energifyldt måde at sætte fokus på det, der betyder noget for menneskelig trivsel, udvikling og hvad der skal til for, at du kan få netop det liv, du drømmer om.

Hendes metoder er lige til at bruge – uanset, hvor du er ansat, hvilken rolle du har og hvad du arbejder med.

 

Forplejning

På temamødet er der forplejning bestående af kaffe, the, vand og frugt. Derudover er der sandwich og kage.

Tilmelding

Du tilmelder dig temamødet via den blå boks på siden. Du skal logge ind med MitId for at tilmelde dig. 

Har problem med at tilmelde dig? Ring til os på tlf. 33 15 10 66, så hjælper vi dig med at blive tilmeldt. 

Ved afbud

Bliver du forhindret i at deltage, skal du huske at afmelde dig, så en anden kan få din plads. Du kan melde afbud ved at sende en besked på Mit DSA eller ringe til os på tlf. 33 15 10 66. 

Samtykke
Når du klikker på ”Tilmeld”, giver du samtidig dit samtykke til, at Din Sundhedsfaglige A-kasse må udlevere dit navn til ekstern underviser til brug for udarbejdelse af deltageroversigt i forbindelse med din deltagelse i temamødet.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os. Læs mere om dine rettigheder som registreret efter databeskyttelsesforordningen.

Er afholdt

  • Varighed

    6 timer og 30 minutter