Medlemsfordele som seniormedlem

Vi kan tilbyde dig forskellige medlemsfordele, alt efter om du er ledig eller aktiv på arbejdsmarkedet. Du kan fx få hjælp til at skifte retning i dit arbejdsliv og komme med på temamøder, hvis du er ledig.

Har du nået folkepensionsalderen, og har du en sundhedsfaglig uddannelse eller kandidatuddannelse inden for sundhedsområdet, har du mulighed for at være seniormedlem af Din Sundhedsfaglige A-kasse. Som medlem hos os, tilbyder vi dig forskellige medlemsfordele. 

Temamøder

Vi tilbyder en række temamøder til medlemmerne. Ledige seniormedlemmer kan deltage og blive klogere på fx mindfulness, positiv psykologi og meget andet.

Læs mere om vores temamøder

Karrierecoaching

Vores karrierecoachingsamtaler hjælper dig med jobsøgningen, hvis du stadig er aktiv på arbejdsmarkedet og gerne vil videre i karrieren.

Læs mere om karrierecoaching her.

Socialrådgivning

Vi har som en af de eneste a-kasser socialrådgivere ansat til at hjælpe medlemmerne med spørgsmål og udfordringer, som ligger ud over almindelig medlemsservice.

Er du seniormedlem i ansættelse, kan du få hjælp og vejledning i forbindelse med sygdom og sygedagpenge. Vores socialrådgivere kan også vejlede dig om pasningsorlov, hvis en nærtstående bliver ramt af alvorlig sygdom eller handicap.

Læs mere om dine muligheder for socialrådgivning.