Jobsøgning for studerende

Er du studerende og medlem hos os, kan du få professionel sparring på din ansøgning, dit CV eller en kommende jobsamtale. Tilbuddet er for dig, der afslutter din uddannelse inden for de kommende 3 måneder.

Kom godt fra start

Det kan være svært at skrive den første ansøgning eller at gå til den første jobsamtale. Eller at vide, hvordan du får vist dit potentiale, når du ikke har mange års erfaring fra arbejdsmarkedet.

Derfor kan du som medlem booke en gratis karrieresamtale og få sparring på din jobsøgning, fra du har 3 måneder tilbage på studiet. 

Her får du professionel sparring fra vores karrierekonsulenter, som alle har en sundhedsfaglig baggrund og kender dit kommende arbejdsmarked.

Forberedelse inden samtalen

Når du har booket en tid, så send det CV eller den ansøgning, du ønsker sparring på – eller en kort beskrivelse af den jobsamtale, du skal til – til postkassen jobnu@dsa.dk.

Vedhæft gerne link til jobannonce, eller andet, der beskriver, det job, du søger.

Hvem kan booke en karrieresamtale?

Karrieresamtalen er kun for medlemmer af Din Sundhedsfaglige A-kasse, og denne samtale er for studerende med mindre end 3 måneder tilbage på studiet. 

Er du nyuddannet og ledig? - Læs mere om Jobsøgning for ledige

Er du studerende og har du mere end 3 måneder tilbage på studiet? - Se eventuelt vores webinar om jobsøgning

Hvem taler du med til samtalen?

Du vil møde en engageret og uddannet karrierekonsulenter, der har flere års erfaring i den professionelle samtale. Din samtale er fortrolig mellem dig og karrierekonsulenten.

Alle vores karrierekonsulenter har desuden en sundhedsfaglig baggrund, og kender derfor dit fag og dit kommende arbejdsmarked.

Praktisk om samtalen

Samtalen er gratis og foregår over telefonen. Den varer op til 30 min, og du kan booke en tid inden for vores normal arbejdstid. 

Tilmeld Karrieresamtaler. Telefon

  • Varighed

    30 minutter

  • Særligt for

    Studerende

  • Sted

    Telefon

Tilmeld

Er du snart færdig på studiet? Download vores quick guide til nyuddannede, der giver dig et nemt overblik over de ting, du skal huske og være opmærksom på. 

Download quick guide

Karriere og jobsågning

Jobmuligheder og karriere som nyuddannet

I den første tid som nyuddannet skaber du en ny identitet. Vi giver dig gode råd til, hvordan du får en tryg start på arbejdsmarkedet.  Læs mere

Din Sundhedsfaglige Jobportal

Få Danmarks bedste overblik over ledige stillinger for sundhedsfaglige bachelorer og akademikere. Find dit næste job på Din Sundhedsfaglige Jobportal. Læs mere

Webinar

Sådan lander du dit første job som nyuddannet

Få tips og tricks til din jobsøgning som nyuddannet. I dette webinar giver vi dig konkrete redskaber, du kan bruge i jagten på dit første job – også inden du dimitterer. Læs mere