Jobsøgning for studerende

Er du studerende og medlem af DSA, kan du få professionel sparring på din ansøgning, dit CV eller en kommende jobsamtale. Tilbuddet er for dig, der afslutter din uddannelse inden for de kommende 3 måneder.

Tilhører du en af vores andre faggrupper, tilbyder vi Sparring for øvrige faggrupper.

OBS - Er du sygeplejestuderende eller radiografstuderende skal du ikke benytte tilbuddet "Sparring på CV, ansøgning og jobsamtale". Du skal i stede booke en Karrieresamtale, hvor du udover sparring på CV, ansøgning, jobsamtale også kan få sparring på bl.a. afklaring af kompetencer, dit fremtidige arbejdsliv, udereuddannelsesmuligheder og meget mere. Se mere i menuen Karrieresamtaler.

Kom godt fra start

Det kan være svært at skrive den første ansøgning eller at gå til den første jobsamtale. DSAs karrierekonsulenter har alle en sundhedsfaglig uddannelse og kender dit arbejdsmarked. Vores fokus er at få medlemmer i arbejde, og vi har alle mange års erfaring med at hjælpe vores medlemmer videre i karrieren. Vi står også klar til at hjælpe dig med gode råd til din jobsøgning.

Det skal du gøre

Når du har booket en tid, så send det CV eller den ansøgning du ønsker sparring på – eller en kort beskrivelse af den jobsamtale du ønsker sparring på – til postkassen jobnu@dsa.dk. Vedhæft gerne link til jobannonce, eller andet, der beskriver, det job, du søger.

BEMÆRK: Er du færdig med din uddannelse, kan du ikke benytte dette tilbud. Du skal i stedet booke en "Sparringssamtale for ledige" og få sparring der.

Det er desværre ikke muligt at booke en samtale via internetbrowseren Safari.

Tilmeld Karrieresamtaler. Telefon

  • Varighed

    30 minutter

  • Særligt for

    Studerende

  • Sted

    Telefon

Tilmeld