Lønsikring

Få en af landets billigste lønsikring gennem Din Sundhedsfaglige A-kasse. Herunder kan du læse om vores lønsikring, som vi tilbyder i samarbejde med Bauta Forsikring. Vil du bestille et tilbud på en lønsikring, kan du ringe til Bauta på tlf. 77 33 82 01.

Mange ender med et hul i økonomien, når de bliver ledige. Med lønsikring kan du få en ekstra udbetaling oveni dine dagpenge hver måned. Det giver en tryghed at vide, at din økonomi ikke forandrer sig væsentligt, hvis du har nogle måneder uden job.

Vores lønsikring udbydes i samarbejde med Bauta Forsikring. Det er en af landets billigste og er kåret Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk.

Hvad koster en lønsikring?

Vores lønsikring er en af de billigste på markedet. Prisen på din lønsikring afhænger af dit lønniveau og den dækning, du vælger. Nedenfor kan du se priseksempler, men du finder også oversigten for priser på Bautas hjemmeside. Kontakt Bauta og få en konkret pris på din lønsikring.

Du kan vælge at være dækket i enten 6 eller 12 måneder - det vil sige i hvor lang tid, du gerne vil have et supplement til dine dagpenge, hvis du bliver ledig. Det fleste af vores medlemmer kommer dog i arbejde inden for 26 uger. Se fakta om medlemmernes ledighed

Er din bruttoindkomst fx 30.000 kr., vil du for kun 70 kroner om måneden have mulighed for at få udbetalt op til 5.000 kr. ekstra i 6 måneder oveni dine dagpenge.

Flere priseksempler (2023-tal):

Husk, at du kan trække betaling til a-kasse og lønsikring fra i skat. 

Så meget kan du få udbetalt

Gennem din lønsikring kan du blive sikret op til 80% af din nuværende løn, hvis du bliver ledig.

Som fuldtidsforsikret kan du få 20.359 kr. i dagpenge om måneden før skat (2024-tal). Med en lønsikring vil du kunne få op til 20.000 kr. ekstra om måneden - altså oveni dine dagpenge. Beløbet, du kan få udbetalt, afhænger af din løn og den dækning, du vælger.

Priseksemplerne herunder er beregnet ud fra fuldtidslønindkomster med 80% sikring og dækning i 6 måneder.

Se flere priseksempler på Bautas hjemmeside

Dækker også ved sygdom

Lønsikring giver dig tryghed og tid til at komme ovenpå.

Imens andre lønsikringer kun dækker under de første 14 dages sygdom, så er du dækket i hele sygdomsperioden, hvis du tegner og bliver omfattet af vores lønsikring.

Vi ved nemlig, at vores medlemmer også kan blive syge. Derfor giver lønsikringen dig tryghed, uanset om du er ramt af sygdom eller er fit for fight til at søge arbejde.

Dette gælder både, hvis du bliver opsagt på grund af sygdom eller er syg, imens du er ledig.

Du skal dog være opmærksom på, at lønsikringen bliver modregnet den kommunale ydelse, hvis du er i jobafklaring eller ressouceforløb.

Lad din lønsikring og a-kasse følges ad

Vi tilbyder kun lønsikring som tillæg til din a-kasse. Det gør vi, fordi vi mener, det giver dig den bedste dækning og den største økonomiske tryghed. Så har du forsat dine dagpenge, hvis du forbliver ledig, efter din lønsikring ikke længere dækker.

Nedenfor kan du se, hvor der kan være vigtige forskelle mellem en lønsikring som vores og andre lønsikringer på markedet.

Læs mere om lønsikring

Lønsikring sikrede Jacobs økonomi: ”Mine børn kan stadig gå til ridning og fodbold"

Det kan være en stor omvæltning for familien, når en forælder mister sit job. Men for ergoterapeuten Jacob kunne hverdagen fortsætte som normalt, selvom han pludselig stod uden job. Det kunne den, fordi han havde et økonomisk es i ærmet – en lønsikring. Læs mere

Nina mistede sit arbejde: Lønsikring reddede hende

Når man er eftertragtet arbejdskraft, er det svært at forestille sig at stå uden et arbejde. Men fyringsrunder og sygdom kan rammer alle. Derfor er det godt at have et økonomisk sikkerhedsnet i baglommen. Det oplevede sygeplejerske Nina Medelbye, da hun mistede sit job. Læs mere

Bestil et tilbud

Ring til Bauta Forsikring på tlf. 77 33 82 01 og få et tilbud på en lønsikring.

Se Bautas hjemmeside