Selvstændig - Fra drøm til virkelighed

Få svar på, om dét at være selvstændig er noget for dig. På temamødet bliver du klogere på, hvad der skal til for at starte og drive din egen virksomhed.

Er afholdt. Temamødet afholdes flere gange om året. Nye datoer kommer snart.

Drømmer du om at blive selvstændig, men ved du ikke rigtig, hvordan du skal gøre drømmen til virkelighed. På dette temamøde får du en introduktion til livet som selvstændig.

Du får viden om, hvordan du kommer godt fra start, hvordan du udvikler din ide, hvordan du finder dine første kunder og hvem, der kan hjælpe dig videre.

Du får også information om, hvad du skal være opmærksom på, når du starter selvstændig virksomhed. 

Praktisk information om temamødet:

Hvem kan deltage?

Alle medlemmer af Din Sundhedsfaglige A-kasse. 

Underviser

Flemming Troelsen er Konsulentchef i Erhvervshus Hovedstaden, og her har han gennem 6 år vejledt mere end 750 iværksættere og virksomheder.

Han har erfaring fra mange år som landechef for store internationale virksomheder. Sidenhen som virksomhedsejer og selvstændig virksomhedskonsulent, hvor han har fungeret som rådgiver for mindre firmaer samt deltaget i opstart og udvikling af nyetablerede virksomheder.

Flemmings primære kompetencer ligger inden for ledelse, salg og marketing samt forretningsudvikling. I sit arbejde giver han startups sparring om, hvordan de sætter handling bag ordene og gør forretningen bæredygtig.

 

 

Ved afbud

Bliver du forhindret i at deltage, skal du huske at afmelde dig, så en anden kan få din plads. Du kan melde afbud ved at sende en besked på Mit DSA eller ringe til os på tlf. 33 15 10 66. 

Tilmelding

Det er desværre ikke muligt at booke møder via mobiltelefoner eller internetbrowseren Safari.

Du tilmelder dig temamødet via den blå boks på siden. Du skal logge ind med MitID for at tilmelde dig. 

Har problem med at tilmelde dig? Ring til os på tlf. 33 15 10 66, så hjælper vi dig med at blive tilmeldt. 

Online temamøde

Vi afholder online temamøder på den digitale mødeplatform Teams.

Du vil i forbindelse med tilmelding modtage en bekræftelse samt link til mødet i Indbakken på Mit DSA. Her er også en guide til, hvordan du logger på mødet.

Vi opfordrer dig til at have dit kamera tændt under mødet. 

Vi har desværre ikke mulighed for at optage mødet, så man kan se det, hvis man ikke kan deltage på dagen. Til gengæld gentager vi langt de fleste af vores temamøder flere gange om året, hold øje på vores hjemmeside for nye datoer.

Samtykke
Når du klikker på ”Tilmeld”, giver du samtidig dit samtykke til, at Din Sundhedsfaglige A-kasse må udlevere dit navn til ekstern underviser til brug for udarbejdelse af deltageroversigt i forbindelse med din deltagelse i temamødet.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os. Læs mere om dine rettigheder som registreret efter databeskyttelsesforordningen.

Det er desværre ikke muligt at booke møder via smartphone eller browseren Safari. 

Er afholdt

  • Varighed

    2 timer

  • Særligt for

    Ledig, Selvstændig

MasterClass i digital markedsføring for selvstændige

Få det optimale ud af din markedsføring, når en af landets førende på området viser en række digitale markedsføringsdiscipliner, du kan omsætte til handling i din kommende eller eksisterende virksomhed.

Tilmeld MasterClass