Eventyr for ergo- og fysioterapeuter

Er dit næste job i Norden? Går du og kigger langt efter jobopslag i Danmark, så fortvivl ikke. Jobmulighederne for dig ligger måske lige rundt om hjørnet.

Har du en lyst til eventyr, drømmer du om at gøre en forskel for dine patienter/borgere, og har du lyst til at udfordre dig selv med nye oplevelser? Så har du nu mulighed for at gribe chancen og springe ud i det!

Dette temamøde er målrettet ergo- og fysioterapeuter. Har du en anden faglighed, kan du se vores temamøde for alle faggrupper her.

På online temamødet kan du høre om jobmulighederne for ergo- og fysioterapeuter i Sverige, Island, Færøerne og Grønland. Og hvem ved - måske er der et konkret jobtilbud til dig.

Temamødet er både for dig med erfaring, dig der er nyuddannet og dig, der studerer, og længes efter studierelevant arbejde i din ferie.

Vi glæder os til at dele viden og oplevelser med dig.

Hvem kan deltage?

Temamødet er for fysioterapeuter og ergoterapeuter, som er medlem af Din Sundhedsfaglige A-kasse

Er du ikke ergo- eller fysioterapeut kan du læse mere om vores temamøde for øvrige faggrupper her.

Hvem kan du møde?

Mød Morten F. Meyer, som er projektleder i Nordisk Jobløsning, der er samarbejdspartner med Din Sundhedsfaglige A-kasse.

Han vil præsentere mulighederne for job i Norden og har desuden inviteret en række arbejdsgivere til at fortælle om konkrete jobmuligheder for ergo- og fysioterapeuter.

Tilmelding

Det er desværre ikke muligt at booke møder via mobiltelefoner eller internetbrowseren Safari.

Du tilmelder dig temamødet via den blå boks på siden. Du skal logge ind med NemId for at tilmelde dig. 

Har problem med at tilmelde dig? Ring til os på tlf. 33 15 10 66, så hjælper vi dig med at blive tilmeldt. 

Online temamøde

Vi afholder online temamøder på den digitale mødeplatform Teams.

Du vil i forbindelse med tilmelding modtage en bekræftelse samt link til mødet i Indbakken på Mit DSA. Her er også en guide til, hvordan du logger på mødet.

Vi opfordrer dig til at have dit kamera tændt under mødet. 

Ved afbud

Bliver du forhindret i at deltage, skal du huske at afmelde dig, så en anden kan få din plads. Du kan melde afbud ved at sende en besked på Mit DSA eller ringe til os på tlf. 33 15 10 66. 

Samtykke
Når du klikker på ”Tilmeld”, giver du samtidig dit samtykke til, at Din Sundhedsfaglige A-kasse må udlevere dit navn til ekstern underviser til brug for udarbejdelse af deltageroversigt i forbindelse med din deltagelse i temamødet.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os. Læs mere om dine rettigheder som registreret efter databeskyttelsesforordningen.

Det er desværre ikke muligt at booke møder via mobiltelefoner eller internetbrowseren Safari.

Er afholdt

  • Varighed

    1 time og 30 minutter

  • Særligt for

    Fysioterapeuter, Ergoterapeuter

Job i udlandet?

Drømmer du om at arbejde i udlandet i en kortere eller længere periode, kan vi hjælpe dig godt på vej.

Vi samarbejder bl.a. med NordFokus, der har kontakt til arbejdsgivere i de nordiske lande. Det giver dig en fantastisk mulighed for at få både generel og specifik vejledning alt afhængig af dit behov.

Læs mere her