Det er ingen kunst at blive leder

- men det er lidt af et kunststykke at være leder!

Vi sætter spot på den udfordring, det er at skabe sig sit ledelsesrum og agere i krydsfeltet mellem medarbejdere, lederkollegaer og overordnede ledelse og samtidig bevare sig selv i ledelsesgerningen.

Formålet med workshoppen er at skabe et rum, hvor du som leder kan få sparring og inspiration til, hvordan du løser de udfordringer, du møder i dagligdagen. 

Det forventes, at du bidrager aktivt med eksempler og udfordringer fra din egen ledelsespraksis, for på den måde kan vi tage udgangspunkt i konkrete problemstillinger og trække på hinandens erfaringer.

Praktisk information om temamødet:

Dit udbytte af temamødet

Du får mulighed for at drøfte de udfordringer, du møder i din dagligdag som leder. Du møder andre sundhedsfaglige ledere, og kan dele viden og erfaring med dem. 

Hvem kan deltage?

Alle medlemmer af Din Sundhedsfaglige A-kasse. Mødet er dog primært henvendt til medlemmer, der arbejder med ledelse. 

Underviser


Susanne Teglkamp er konsulent og direktør i Teglkamp & Co. Hun er uddannet jurist og reserveofficer. Derudover har hun suppleret med flere lederuddannelser – senest Executive Board Programme fra INSEAD.

Susanne har tung ledelsesmæssig erfaring og har bl.a. været kommunaldirektør og HR-direktør. Hun har også udgivet flere bøger om ledelse og fik Ildsjælsprisen 2012 af DJØFs Brancheforening Selvstændige for at sætte god ledelse på dagsordenen. 

Ved afbud

Bliver du forhindret i at deltage, skal du huske at afmelde dig, så en anden kan få din plads. Du kan melde afbud ved at sende en besked på Mit DSA eller ringe til os på tlf. 33 15 10 66. 

Tilmelding

Det er desværre ikke muligt at booke møder via mobiltelefoner eller internetbrowseren Safari.

Du tilmelder dig temamødet via den blå boks på siden. Du skal logge ind med NemId for at tilmelde dig. 

Har problem med at tilmelde dig? Ring til os på tlf. 33 15 10 66, så hjælper vi dig med at blive tilmeldt. 

Forplejning

Der er en let forplejning bestående af kaffe, the, vand og frugt.  

Samtykke
Når du klikker på ”Tilmeld”, giver du samtidig dit samtykke til, at Din Sundhedsfaglige A-kasse må udlevere dit navn til ekstern underviser til brug for udarbejdelse af deltageroversigt i forbindelse med din deltagelse i temamødet.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os. Læs mere om dine rettigheder som registreret efter databeskyttelsesforordningen.

Det er desværre ikke muligt at booke møder via smartphone eller browseren Safari. 

Er afholdt

  • Varighed

    3 timer

  • Særligt for

    Leder