Book et fagligt oplæg

Som TR og AMIR kan du booke en DSA-medarbejder til at holde oplæg for dig og dine kollegaer, der også er TR eller AMIR, hvis du kan samle 15 deltagere. Et oplæg vil typisk vare 2-3 timer.

Du booker et oplæg ved at kontakte koordinator og socialfaglig konsulent Tine Boysen på tlf. 4695 3118 eller via mail tmb@dsa.dk.

Vi tilbyder følgende oplæg:

Kender du din a-kasse?

Vil du have overblik over, hvilke tilbud DSA har til dig og medlemmerne?
DSA er meget mere end en forsikring mod ledighed. Du vil ved dette oplæg få kendskab til hvilke tilbud, DSA har til dig som TR og AMIR og hvilke tilbud, DSA har til medlemmerne generelt. Dette oplæg er af en times varighed, og det skal kombineres med et af de andre emner.  

Bliv i ansættelse på trods af sygdom

Når din kollega bliver ramt af sygdom
Du har en vigtig rolle, når din kollega bliver ramt af sygdom. Du får viden om, hvad der bør være dit fokus og kendskab til den proces, der går i gang på arbejdspladsen og i kommunen. Der ud over vil vi komme ind på de muligheder, loven giver, for hjælp til fastholdelse af medarbejder i ansættelse. 

En kollega med penge i rygsækken

Om jobrotation, løntilskudsjob og virksomhedspraktik
Du opnår viden om, hvad der ligger i ordningerne, og hvad der ligger i din rolle som TR eller AMIR, når du får en kollega i støttet beskæftigelse. Vi vil også komme ind på, hvordan DSA kan være med til at finde en ny kollega og komme omkring DSAs tilbud til ikke ledige medlemmer. 

Bestil et oplæg

Hvis du kan samle minimum 15 TR/AMIR-kolleger, kan du booke DSA til et oplæg. Emnet kan være sygdom og fastholdelse, jobrotation, løntilskudsordninger eller A-kassens øvrige tilbud. Send en mail til vores TR koordinator og bestil et oplæg.

Send en mail