Din Sundhedsfaglige A-kasse byder psykoterapeuter MPF velkommen

Dansk Psykoterapeutforening og Din Sundhedsfaglige A-kasse har indgået en aftale om at samarbejde. Det betyder, at psykoterapeuter MPF fra februar får adgang til et unikt fællesskab med andre sundhedsfaglige lønmodtagere og selvstændige.

Nyheder 2. februar 2023

Din Sundhedsfaglige A-kasse er en fagligt afgrænset a-kasse og den eneste i Danmark, der er specialiseret i sundhedsområdet. Samtidig er det Danmarks billigste a-kasse. Her vil psykoterapeuterne blive mødt og genkendt i deres faglighed af konsulenter med et indgående kendskab til de mange karrieremuligheder, som en sundhedsfaglig uddannelse giver.

”Vi er glade for at kunne invitere psykoterapeuterne ind i vores sundhedsfaglige fællesskab. Vores medlemmer samarbejder allerede med psykoterapeuter i deres arbejde, så det er en faggruppe, som passer rigtig godt ind i vores stærke fællesskab. Psykoterapeuternes kompetencer er efterspurgte, og jeg tror, vi i stigende grad vil se psykoterapeuter løse opgaver på sundhedsområdet,” siger Harun Demirtas, forperson for Din Sundhedsfaglige A-kasse.

Også formanden for Dansk Psykoterapeutforening ser frem til samarbejdet:

”Vores medlemmer arbejder med mental sundhed og samarbejder i vid udstrækning med mange af de faggrupper, som allerede er medlem af Din Sundhedsfaglige A-kasse. Det er naturligt for os at vælge en a-kasse til vores medlemmer, som netop byder ind i det fællesskab, og som både har erfaring med selvstændige og lønmodtagere,” siger Pia Clementsen, formand for Dansk Psykoterapeutforening.

Artiklen fortsætter under billedet

                 Pia Clementsen, formand for Dansk Psykoterapeutforening (tv.) og Harun Demirtas, forperson for Din Sundhedsfaglige A-kasse (th.).

Mange flere tilbud og muligheder

Uanset om du er ledig eller beskæftiget, lønmodtager eller selvstændig får du som medlem af Din Sundhedsfaglige A-kasse adgang til en lang række gratis tilbud og fordele. Du kan bl.a. booke karrieresamtaler, stressvejledning og socialrådgivning, og du kan deltage i kurser og temamøder som fx ’Selvstændig fra drøm til virkelighed’.

Op imod 80 procent af medlemmerne af Dansk Psykoterapeutforening er eller ønsker at være selvstændige, og det matcher godt med Din Sundhedsfaglige A-kasse, der har en skarp profil på det område:

”Et stigende antal af vores medlemmer er selvstændige, eller drømmer om at blive det. Det understøtter vi med flere forskellige tilbud. Vi tilbyder bl.a. personlige samtaler med vores karrierekonsulenter, masterclass i online markedsføring og billig lønsikring. Vi udvikler løbende nye tilbud i tæt dialog med vores medlemmer, fortæller forperson Harun Demirtas.”

Hvorfor være medlem af en a-kasse?

Et medlemskab af Din Sundhedsfaglige A-kasse er en unik og god forsikring, der modsat andre offentlige ydelser ikke er indkomstafhængig. Hvis du i en periode står uden arbejde, er du dermed sikret en indtægt, der er uafhængig af din ægtefælles indkomst og de værdier, du måtte eje. Samtidig får du hjælp fra professionelle karrierekonsulenter til at omsætte dine kompetencer til nye muligheder i arbejdslivet.

Er du selvstændig?

Det er sund fornuft at være medlem af en a-kasse, hvis du er soloselvstændig eller ejer af en mindre klinik. Som sundhedsfaglig selvstændig er det ofte dig selv og dine kompetencer, du sælger. Bliver du syg eller ude af stand til at levere dine ydelser, sikrer du din indtægt ved at være medlem hos os.

Det er let at blive medlem

Læs mere her, hvis du er psykoterapeut MPF og gerne vil være medlem af Din Sundhedsfaglige A-kasse. Vi klarer også hurtigt og nemt en eventuel overflytning for dig, så du bevarer dine rettigheder og anciennitet. Du skal blot udfylde indmeldelsesformularen

Er du allerede medlem af Din Sundhedsfaglige A-kasse kan du med fordel opdatere dine medlemsdata her. Så vi kan kommunikere endnu mere relevante medlemstilbud til dig.

 

Din Sundhedsfaglige A-kasse og Dansk Psykoterapeutforening

Din Sundhedsfaglige A-kasse er Danmark billigste a-kasse og den eneste a-kasse, der er specialiseret i det sundhedsfaglige område. Vi har 98.000 medlemmer, optager både akademikere og bachelorer, lønmodtagere og selvstændige, og er a-kasse for syv faggrupper: sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, bioanalytikere, jordemødre, radiografer og psykoterapeuter.

Dansk Psykoterapeutforening organiserer ca. 3000 medlemmer inklusive studiemedlemmer. Omkring 2.500 er færdiguddannede psykoterapeuter MPF. Kravene til at blive psykoterapeut MPF er minimum en bachelorgrad, 3 års relevant erhvervserfaring fulgt af en fireårig psykoterapeutisk efteruddannelse på et af Dansk Psykoterapeutforenings certificerede uddannelsesinstitutter.

Nyhed

Denne nyhed blev publiceret 2. februar 2023

Se alle nyheder

Er du psykoterapeut MPF?

Det er let at blive medlem og vi klarer en eventuel overflytning for dig. Her kan du læse mere om, hvad du får ud af dit medlemskab.

Læs mere