Opsagt som poder eller vaccinatør? Sådan kan vi hjælpe dig videre

Testcentre lukker og vaccineindsatsen kører på lavt blus. Det giver naturligt flere ledige sundhedsfaglige medarbejdere, som i høj grad har ydet en indsats i den del af Covid-håndteringen. Så hvad nu?

Nyheder 17. marts 2022

I takt med at myndighederne lukker testcentre og skruer ned for vaccinationsindsatsen vil en del vaccinatører og podere stå uden arbejde. Mange af disse ledige er sundhedsfagligt personale og medlemmer af Din Sundhedsfaglige A-kasse, som vi i første omgang matchede med opgaven.

”Vi stod klar med kompetent sundhedsfagligt personale, da test- og vaccinecentre manglede hænder i forbindelse med Covid-19. Nu står vi igen klar til at hjælpe medlemmer videre i nye, sundhedsfaglige job,” siger karrierechef Pernille Hinge.

Derfor er der altså masser af hjælp at hente, hvis du fx har arbejdet som poder, vaccinatør eller i smitteopsporingen og nu står uden arbejde. Det gælder både, hvis du har en klar idé om, hvad dit næste karrieretræk skal være, men i lige så høj grad, hvis du mangler sparring i forhold til, hvordan dit arbejdsliv kan se ud på sigt.

Som medlem får du blandt andet:

  • Sparring i forhold til din afklaringsproces – hvad skal der ske i dit arbejdsliv nu?
  • Sparring på ansøgning og CV, men også hvis du står overfor en konkret jobsamtale

Vi finder det perfekte match

Som sundhedsfaglig a-kasse har vi overblik over jobmarkedet og er i løbende kontakt med relevante arbejdsgivere på sundhedsområdet, og derfor kan det meget vel være, at vi allerede har dit næste job på hånden.

Det var blandt også sådan, vi hurtigt kunne matche Region Midt med et større antal ledige medlemmer sidste forår i en indsats, der mundede ud i mange besatte stillinger i et vaccinationscenter.

Nu står vi altså klar igen, når ledigt sundhedsfagligt personale melder sig klar til nye udfordringer i takt med, at test- og vaccinecentre skruer ned for frekvensen.

Nyhed

Denne nyhed blev publiceret 17. marts 2022

Se alle nyheder

Sådan kan vi hjælpe dig

Tag en snak med en af vores karrierekonsulenter, som tilbyder:

  • Sparringssamtale, der gør dig klogere på, hvilken retning der den rigtige for dig
  • Sparring på dit CV, en ansøgning eller forud for en jobsamtale
Læs mere