Julekalender: Vind lækre præmier hver dag op til jul

Vi sætter flotte præmier på spil, og du har mulighed for at vinde hver eneste dag frem til jul. Læs her, hvordan du deltager.

Nyheder 24. november 2021

Hvert år har vi en julekalender for vores medlemmer for at sige tak for året, der gik. Vi har udvalgt en masse lækre gaver fra DSAshoppen, og der er mange forskellige præmier at vinde – til dig selv eller til en, du holder af.  Vind bl.a. præmier fra mærkerne HAY, Royal Copenhagen, Eva Solo og Kay Bojesen. 

Sådan deltager du i julekalenderen

Hver dag fra 1. december til og med 24. december kan du åbne en ny låge i julekalenderen her på dsa.dk. For at deltage i konkurrencen, skal du blot svare rigtigt på dagens spørgsmål.

Vi trækker en tilfældig vinder blandt alle de rigtige besvarelser. Vinderen får direkte besked via mail og præmien sendes med posten. 

To vinderchancer hver dag

Hver gang du åbner en låge og svarer rigtigt på dagens spørgsmål, deltager du i konkurrencen om dagens præmie. Samtidig får du et lod til lodtrækningen om hovedpræmien - et hotel- og wellnessophold for 2 personer til en værdi af kr. 2000,-

Jo flere dage, du deltager i julekalenderen, jo flere lodder får du i lodtrækningen om hovedpræmien. Du kan dog max få 1 lod pr. dag.

Vinderen af hovedpræmien trækkes 25. december, og vinderen får direkte besked på mail. 

Få besked, når dagens låge er klar 

Udfyld felterne nedenfor og få besked, når dagens låge er klar. Så optimerer du dine vinderchancer. Når du tilmelder dig, modtager du en mail hver dag fra 1. til og med 24. december. Du kan til hver en tid afmelde dig påmindelsen via knappen 'Afmeld' inde i selve mailen. 

Nyhed

Denne nyhed blev publiceret 24. november 2021

Se alle nyheder

Konkurrencebetingelser

  • Du skal være medlem af Din Sundhedsfaglige A-kasse.
  • Konkurrencen løber fra 1. til 24. december 2021.
  • Du skal acceptere betingelserne, hver gang du deltager.
  • Du skal svare rigtigt på spørgsmålet.
  • Du skal deltage senest kl. 23.59 for at være med i konkurrencen om dagens præmie.

Praktisk information

  • Vinderne udtrækkes tilfældigt blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på dagen.  
  • Hvis du bliver udtrukket som vinder, får du direkte besked på mail første hverdag efter den dato, du har deltaget. Vinderen af hovedpræmien får besked 25. december.
  • Vinderne modtager deres præmier med posten. Bemærk, at der kan gå op til 14 dage, fra vi har kontaktet vinderen.