Stine fik både drømmejob og eventyr i udlandet

Eventyrlystne Stine fik to store ønsker opfyldt, da hun fik et job som fysioterapeut i Sverige med hjælp fra Din Sundhedsfaglige A-kasse.

Nyheder 4. marts 2020

Stine Nørmølle Underlin har altid været eventyrlysten og haft en drøm om at arbejde i udlandet. Derfor var temamødet Eventyr i blodet hos Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA) som skræddersyet til Stine:

”Jeg har altid vidst, jeg skulle arbejde i udlandet på et tidspunkt, også selv om det kunne blive en udfordring med min uddannelse som fysioterapeut. Da jeg blev færdiguddannet i januar 2019, søgte jeg målrettet job i udlandet, mens jeg havde forskellige vikarstillinger og småjob i Danmark. Derfor deltog jeg på DSAs temamøde flere gange for at samle en masse viden og inspiration”.

En stor hjælp og et kærligt skub

temamødet mødte Stine DSAs Karrierekonsulent Marianne Gustafsson og Nordisk Joblösning, som begge hjalp Stine afsted på jobeventyr i Sverige:

”Marianne fra DSA har været en stor del i min proces om at komme til udlandet. Hun satte mig bl.a. i kontakt med de rigtige mennesker, gav mig det ekstra skub, der skulle til, og så kunne jeg altid ringe eller skrive til hende, når jeg havde tvivlsspørgsmål. Nordisk Joblösning var også en kæmpe hjælp, så jeg kunne realisere min drøm”, fortæller Stine.

 


Karrierekonsulent Marianne Gustafsson besøgte fornylig Stine i Sverige

Faglig og personlig udvikling i Sverige

Efter blot 2 ½ måned i Sverige har Stine udviklet sig meget som fysioterapeut:

”Allerede fra starten fik jeg meget ansvar på mit job. Jeg bliver fagligt udfordret, møder dagligt mange mennesker med forskellige problemer, og så samarbejder jeg med kolleger inden for andre fag. Desuden får jeg lov til at afprøve nye teknikker og kan altid sparre med nogen, når noget rækker ud over mine kompetencer”, fortæller Stine.

Men det er ikke kun Stines faglige udvikling, der har taget fart, det har hendes personlige udvikling også:

”Personligt har jeg bl.a. lært at stole på min mavefornemmelse, sætte pris på mit gå-på-mod og at turde satse lidt mere. Jeg har også erfaret, jeg ikke behøver være hjemme i Danmark for at føle mig hjemme, og min udadvendthed kommer mig til gode, nu når jeg skal skabe et netværk her i Sverige”, tilføjer Stine.

Tag på jobeventyr i udlandet

”Jeg vil helt sikkert anbefale andre at tage af sted til udlandet, hvis man er lidt eventyrlysten – både for at få erhvervserfaring, for ens egen udvikling og selvfølgelig for selve oplevelsen. Et godt sted at starte er at tage til DSAs temamøde”, slutter Stine.

Overvejer du selv at prøve kræfter med et job i udlandet? Så kan du komme med på vores temamøder Eventyr i blodet! Er dit næste job i Norden? eller Job i Sverige og Grønland, hvor du bl.a. møder Din Sundhedsfaglige A-kasse, arbejdsgivere fra hele Norden og Nordisk Joblösning, som også hjalp Stine med at finde et job i Sverige.

Er du i tvivl om hvilken karriereretning, du skal vælge? Så kan du altid booke en karrieresamtale og få professionel sparring på din jobsøgningkarriere og meget mere. 

Nyhed

Denne nyhed blev publiceret 4. marts 2020

Se alle nyheder