Lovpligtige servicemails

I DSA ønsker vi at klæde dig bedst muligt på i forhold til din specifikke situation. Derfor sender vi løbende mails til din private e-mail med vigtig information og servicetilbud, der er relevant for dig.

Lovpligtige mails

I Din Sundhedsfaglige A-kasse har vi informationspligt overfor dig som medlem, når der enten kommer nye regler eller sker ændringer i reglerne inden for beskæftigelsesområdet. Derfor sender vi dig af og til lovpligtige servicemails. Disse servicemails anbefaler vi, at du er tilmeldt, da ændringer i reglerne, kan få stor betydning for dig.

Servicemails

Udover de lovpligtige servicemails sender vi dig også almindelige servicemails, hvor vi opdaterer dig om de tilbud, der er relevante for din specifikke situation. Hvis du fx står uden job, opdaterer vi dig på tilbud om jobsøgning, vores temamøder som er målrettet jobsøgere osv. Når du får et arbejde, vil du automatisk modtage servicemails om aktuelle tilbud og inspirerende temamøder, som er relevante for dig, der er i arbejde. Er du studiemedlem, minder vi dig om de ting, du skal være opmærksom på, når du fx bliver uddannet.

På den måde kan du holde dig opdateret med servicemails fra Din Sundhedsfaglige A-kasse, uanset hvilken situation du står i.

Sådan tilmelder du dig mails

Ønsker du at tilmelde dig mails fra Din Sundhedsfaglige A-kasse, skal du logge på Mit DSA og tilmelde dig under Samtykker.