Webinar: Selvstændig - er det dig?

Deltag i vores webinar og få svar på, om dét at være selvstændig er noget for dig. Her bliver du klogere på, hvad der skal til for at starte og drive din egen virksomhed.

Går du med en drøm om at blive selvstændig? Eller er du allerede godt på vej og vil have inspiration til, hvordan du kommer videre? Så deltag i vores webinar og bliv klogere på:

 • Alt det praktiske, når du starter som selvstændig.
 • De vigtigste regler, du skal være opmærksom på.
 • Gode råd til, hvordan du finder kunder.
 • Inspiration til, hvor du kan hente hjælp og støtte til dit virke som selvstændig.

Målgruppe

Dig, der drømmer om at være selvstændig eller lige er startet op som selvstændig. Du skal være medlem af Din Sundhedsfaglige A-kasse for at deltage.

Undervisere

Flemming Troelsen er Konsulentchef i Erhvervshus Hovedstaden, og her har han gennem 6 år vejledt mere end 750 iværksættere og virksomheder.

Han har erfaring fra mange år som landechef for store internationale virksomheder. Sidenhen som virksomhedsejer og selvstændig virksomhedskonsulent, hvor han har fungeret som rådgiver for mindre firmaer samt deltaget i opstart og udvikling af nyetablerede virksomheder.

Flemmings primære kompetencer ligger inden for ledelse, salg og marketing samt forretningsudvikling. I sit arbejde giver han startups sparring om, hvordan de sætter handling bag ordene og gør forretningen bæredygtig.

Praktisk information

Du modtager link til webinaret dagen før afholdelsen.

Samtykke

Når du klikker på ”Tilmeld”, giver du samtidig dit samtykke til, at DSA udleverer dit navn til ekstern underviser til brug for udarbejdelse af deltageroversigt i forbindelse med din deltagelse i temamødet. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte DSA.

Læs mere om: Dine rettigheder som registreret efter databeskyttelsesforordningen


Det er desværre ikke muligt at booke webinaret via internetbrowseren Safari.

Tilmeld Webinar. Online, 03. juni kl: 17:00

 • Varighed

  45 minutter

 • Særligt for

  Selvstændig

 • Sted

  Online, 03. juni kl: 17:00

Tilmeld