Webinar for 50+: Sådan arbejder du med din egenfortælling

Synes du, det er udfordrende at søge et nyt job, når du er over 50 år? Få et nyt perspektiv på din jobsøgning, og bliv opmærksom på den måde, du taler til og om dig selv, når du søger job.

Bliver du ramt af ledighed, når du er er 50+, har du stadig en del år tilbage på arbejdsmarkedet, og ikke mindst meget fortsat at bidrage med. Det kan dog være svært for mange i den alder at søge nyt job – måske især på grund af ens egenfortælling.

Fortæller du fx dig selv, at det er på grund af din alder, du ikke bliver kaldt til jobsamtale? Eller siger du til dig selv, at du ikke har de rigtige kompetencer eller er for dyr i drift? Så deltag i webinaret 8. april og få et nyt og positivt perspektiv på din egenfortælling og inspiration til, hvordan du arbejder videre med den i din jobsøgning.

På webinaret vil vi blandt andet komme rundt om følgende emner:

  • Er det sværere at få job som 50+?
  • Hvordan taler du til og om dig selv?
  • Hvordan bruger du din egenfortælling i din jobsøgning?

Om oplægsholderen

Oplægsholder på webinaret er Louise Engel. Louise er uddannet på RUC i Journalistik og Internationale Udviklingsstudier og er sidenhen uddannet Coach og Stresscoach.
Hun har arbejdet med jobsøgning og vejledning de sidste 12 år hos både Anden Aktør, jobcenter og de seneste fem år hos BUPL-A. Her motiverer, coacher og vejleder hun pædagoger i forhold til deres jobsøgning og karriere.

Din Sundhedsfaglige A-kasse, Social Pædagogernes A-kasse, Lærernes A-kasse og BUPL A-kasse har de sidste to år samarbejdet omkring projektet ’Nyt perspektiv på dit arbejdsliv’, som er målrettet ledige over 50 år. Louise har været en af underviserne på de tilhørende workshops. Webinaret er en del af samarbejdet mellem de fire a-kasser.

Er afholdt

  • Varighed

    45 minutter

  • Særligt for

    Over 50 år