Stadig jobsøger?

Workshoppen er for dig, der har været ledig et stykke tid og oplever, at det kan være en udfordring at holde humøret og motivationen oppe.

Workshoppen er for dig, der har været ledig et stykke tid og oplever, at det kan være en udfordring at holde humøret og motivationen oppe.

Vi arbejder med værktøjer, der giver dig mod, energi og gør dig kampklar til at komme i job nu! 

Det får du på workshoppen

  • Vi dykker ned i, hvordan du styrker dig selv i det at være jobsøgende 
  • Vi inspirerer dig til og argumenterer for, at du skal komme ud af din komfort zone
  • Vi undersøger, om du ubevidst spænder ben for dig selv i dine tanker og giver dig redskaber, så perioden til dit næste job forhåbentlig bliver lidt nemmere
  • I løbet af dagen slipper vi latteren løs. For når vi ler, frigør vi endorfiner, slapper af og skaber plads til at få kreative ideer. De kreative ideer har vi nemlig brug for.

 Vi gør det hele sammen med dig og med udgangspunkt i, hvor du er. 

Vi glæder os til at se dig.

Målgruppe

Ledige medlemmer

Undervisere

Gitte Korsholm Jørgensen og Pernille Marott står bag workshoppen. 
Gitte er uddannet sygeplejerske, sundhedsplejerske, certificeret coach og stress coach. Hun har desuden en Master i ”Kvalitet og ledelse i social og sundhedssektoren”.
Pernille er også forfatter til bogen ”Arbejdsløs – Verdens hårdeste job”. Gitte og Pernille kommer derfor med to vidt forskellige baggrunde og en masse erfaring, som du får glæde af på workshoppen. 

Praktisk information

Workshoppen udbydes både online og fysisk. De fysiske møder varer 6 timer og er inklusiv frokost. Onlinemøderne varer 3 timer.

Online temamøder

Temamødet er et onlinemøde på den digitale mødeplatform Teams. Du vil senest dagen inden mødet modtage en mail med et link og en guide til, hvordan du logger dig på mødet.

Forholdsregler i forbindelse med fysiske temamøder

Har du symptomer på COVID-19, eller har du mistanke om, at du er smittet, så undgå at møde op og meld i stedet for afbud.

Afbud

Skulle du blive forhindret i at deltage i temamødet, skal du huske at afmelde dig, så en anden kan få din plads. Det kan du gøre ved at skrive til os på Mit DSA eller ringe til os.

Det er desværre ikke muligt at booke møder via smartphone eller browseren Safari.  

Samtykke
Når du klikker på ”Tilmeld”, giver du samtidig dit samtykke til, at DSA udleverer dit navn til ekstern underviser til brug for udarbejdelse af deltageroversigt i forbindelse med din deltagelse i temamødet.
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte DSA.
Læs mere om: Dine rettigheder som registreret efter databeskyttelsesforordningen

Er afholdt

  • Særligt for

    Ledig