Jobsøgning for ledige

Sparringsamtale for ledige - Jobsøgning, er en samtale for dig, der ønsker sparring på din ansøgning, dit CV, en jobsamtale eller generel sparring på din jobsøgning.

Er du ledig og medlem af Din Sundhedsfaglige A-kasse, kan du, uanset hvor du er i dit ledighedsforløb, booke en sparringssamtale. Samtalen er en personlig samtale, der foregår via telefonen (en enkelt via skype). 

Det er en personlig individuel samtale som varer 30 min og som har fokus på det du ønsker.

Når du booker denne telefoniske samtale, kan du få:

 • Generel sparring på jobsøgning
 • Konkret sparring på ansøgning og CV
 • Sparring forud for konkret jobsamtale

Formålet med samtalen:

Du får inspiration til at arbejde videre med din jobsøgning i en direkte 1:1 individuel samtale med en karrierekonsulent med sundhedsprofessionel baggrund, der kender det sundhedsfaglige arbejdsmarked. Ideen er, at du bliver klædt på til fremadrettet at skrive ansøgninger og CV, fx vil du blive udfordret på indhold og form i dine konkrete ansøgninger og CV. Du kan også få sparring til en helt konkret jobsamtale.

Indhold:

 • En eller flere elementer indgår i samtalen.
 • Sparring på ansøgning og CV
 • Drøftelse om, hvordan du kan optimere din ansøgning og CV
 • Drøftelse om, hvordan du kan gå til jobsamtale
 • Inspiration til selv at arbejde videre

I forbindelse med samtalen vil din plan for jobsøgning blive justeret, hvis der er behov for det.

Husk, at du skal oploade den ansøgning og det CV i jobloggen, du vil have sparring på – og rigtig gerne et par dage før samtalen, hvis det er muligt.

Denne samtale tilbydes både som telefonsamtale og skypesamtale. 

Vælger du skypesamtalen, skal du have oprettet et skype-profilnavn, for at kunne deltage i denne samtale. Når du har booket samtalen, kontakter du Din Sundhedsfaglige A-kasse på det aftalte tidspunkt, DSAs skype-profil hedder dsa.dsa66.

Download Skype her

Inden samtalen

Uanset hvilke samtaler og møder du vælger i Din Sundhedsfaglige A-kasse, skal din joblog altid være opdateret. Vi forventer ikke, at du har forberedt dig yderligere inden samtalen. Du har dog mulighed for at benytte et eller flere værktøjer i forbindelse med afklaring og motivation. Find værktøjerne under Personlig forberedelse

Værktøjerne kan hjælpe dig med at sætte ord på dine personlige egenskaber. Du kan bruge dine succeshistorier til afklaring af din jobsituation. Hvad kan du, hvad vil du, hvilke forhold skal være til stede for, at du trives? Du kan også bruge succeshistorierne, når du skal fortælle om dine personlige egenskaber og resultater til en jobsamtale eller i netværkssammenhæng.

Det er ikke sikkert, at alle værktøjer giver mening for dig. Du kan bruge værktøjerne før, under og efter samtalen. De skal være med til at støtte dig i din afklaring og sætte tanker i gang hos dig.

Her kan du finde en oversigt over øvrige møder og samtaler for dig, der er ledig.

Det er desværre ikke muligt at booke møder via smartphone eller browseren Safari. 

Tilmeld Karrieresamtaler

Tilmeld
 • Varighed

  30 minutter

 • Særligt for

  Ledig

Tilmeld