OBS: Vi holder lukket 26. og 27. maj grundet Kristi himmelfartsferien. Vi er klar til at hjælpe dig igen mandag 30. maj.

Karriereafklaring for ledige

Sparringssamtale for ledige: Find vej, er for dig der ønsker hjælp til at afklare dit fremtidige arbejdsliv, dine kompetencer, muligheder og motivationer.

Formålet med samtalen

Du får mulighed for at starte en afklaringsproces. Denne proces kan gøre dig i stand til at anerkende og bruge dine ressourcer til at træffe karrieremæssige beslutninger og håndtere spørgsmål i forhold til dit arbejdsliv. Samtalen afholdes af en karrierekonsulent med en sundhedsprofessionel baggrund, der kender det sundhedsfaglige arbejdsmarked.

Indhold

En eller flere af følgende elementer indgår i samtalen:

 • Du får hjælp og støtte til at arbejde bevidst med dit karrierevalg
 • Du bliver mere bevidst om dine egne kompetencer og motivation i forhold til dit arbejdsliv
 • Du lærer at reflektere og ser flere muligheder og blive mere fokuseret
 • Du opnår inspiration til din jobsøgningsproces
 • Du bliver mere motiveret for selv at arbejde videre med din jobsøgningsproces

I forbindelse med samtalen vil vi sammen justere din plan for jobsøgning, hvis der er behov for det.

Inden samtalen

Uanset hvilke samtaler og møder du vælger i Din Sundhedsfaglige A-kasse, skal din joblog altid være opdateret. Vi forventer ikke, at du har forberedt dig yderligere inden samtalen. Du har dog mulighed for at benytte et eller flere værktøjer i forbindelse med afklaring og motivation. Find værktøjerne under Personlig forberedelse

Værktøjerne kan hjælpe dig med at sætte ord på dine personlige egenskaber. Du kan bruge dine succeshistorier til afklaring af din jobsituation. Hvad kan du, hvad vil du, hvilke forhold skal være til stede for, at du trives? Du kan også bruge succeshistorierne, når du skal fortælle om dine personlige egenskaber og resultater til en jobsamtale eller i netværkssammenhæng.

Det er ikke sikkert, at alle værktøjer giver mening for dig. Du kan bruge værktøjerne før, under og efter samtalen. De skal være med til at støtte til dig i din afklaring og sætte tanker i gang hos dig.

Her kan du finde en oversigt over øvrige møder og samtaler for dig, der er ledig.

Det er desværre ikke muligt at booke møder via smartphone eller browseren Safari. 

Tilmeld Karrieresamtaler. Telefon

 • Særligt for

  Ledig

 • Sted

  Telefon

Tilmeld