Personlig Performance

Får du koldsved, når du hører ordet ”elevatortale”? Eller får du lyst til at krybe i et musehul, når du skal præsentere dig selv over for en potentiel arbejdsgiver?

Så er temamødet ”Personlig Performance” lige noget for dig.

Du bliver knivskarp på din fremtoning, og du lærer, hvordan du præsenterer den bedst mulige side af dig selv over for andre. Det har du nemlig brug for, når du fx ringer på jobopslag, møder op til jobsamtaler eller går til kaffemøder. Derudover træner vi dig i at se dig selv udefra, så vi giver dig tips til at netværke dig frem til kaffeaftalen.

Målgruppe:
Ledige medlemmer. 

Undervisere:
Underviser på temamøder er journalist og kommunikatonsrådgiver Pernille Marott, der har mange års erfaring med jobsøgning i sundhedssektoren. Pernille har skrevet bogen "Førstehjælp til dit arbejdsliv” for sundhedsprofessionelle og er desuden forfatter til ”Arbejdsløs – Verdens hårdeste job”.

Praktisk information
Temamødet varer 3 timer.

Afbud
Skulle du blive forhindret i at deltage i temamødet, skal du huske at afmelde dig, så en anden kan få din plads. Det kan du gøre ved at skrive til os på Mit DSA eller ringe til os.

Online temamøder

Temamødet er et onlinemøde på den digitale mødeplatform Teams. Du vil i forbindelse med tilmelding modtage en bekræftelse samt link til mødet i Indbakken på Mit DSA. Her er også en guide til, hvordan du logger på mødet. Vi opfordrer dig til at have dit kamera tændt under mødet.

Det er desværre ikke muligt at booke møder via mobiltelefoner eller internetbrowseren Safari.

Samtykke
Når du klikker på ”Tilmeld”, giver du samtidig dit samtykke til, at DSA udleverer dit navn til ekstern underviser til brug for udarbejdelse af deltageroversigt i forbindelse med din deltagelse i temamødet.
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte DSA.
Læs mere om: Dine rettigheder som registreret efter databeskyttelsesforordningen

Tilmeld Temamøde. Online, 29. marts kl: 09:00

  • Varighed

    3 timer

  • Særligt for

    Ledig

  • Sted

    Online, 29. marts kl: 09:00

Tilmeld