Personlig Performance

Ser du rødt, når du hører ordet ”elevatortale”? Eller kryber du i et musehul, når du skal sælge dig selv over for en potentiel arbejdsgiver?

Så er temamødet ”Personlig Performance” lige noget for dig.

På temamødet bliver du knivskarp på din fremtoning, og du lærer, hvordan du præsenterer den bedst mulige side af dig selv over for andre. Det har du nemlig brug for, når du fx ringer på jobopslag, møder op til jobsamtaler eller går til kaffemøder. Derudover træner vi dig i at se dig selv udefra, så vi giver dig tips til at netværke dig frem til kaffeaftalen.

Målgruppe:
Ledige medlemmer. 

Undervisere:
Pernille Marott står bag temadagen. Hun er kommunikationsrådgiver og har i mange år arbejdet med sundhedsbranchen. Pernille har skrevet #Førstehjælp til dit arbejdsliv” for sundhedsprofessionelle og er desuden forfatter til ”Arbejdsløs – Verdens hårdeste job”.

Praktisk information
Temamødet varer 3 timer.

Afbud
Skulle du blive forhindret i at deltage i temamødet, skal du huske at afmelde dig, så en anden kan få din plads. Det kan du gøre ved at skrive til os på Mit DSA eller ringe til os.

Det er desværre ikke muligt at booke møder via smartphone eller browseren Safari.  

Online temamøder
Temamødet er et onlinemøde på den digitale mødeplatform Teams. Du vil senest dagen inden mødet modtage en mail med et link og en guide til, hvordan du logger dig på mødet. Vi opfordrer dig til at have dit kamera tændt under mødet, da vi ønsker en nærværende dialog, hvor vi kan se hinanden.

Det er desværre ikke muligt at booke temamøder via internetbrowseren Safari.

Samtykke
Når du klikker på ”Tilmeld”, giver du samtidig dit samtykke til, at DSA udleverer dit navn til ekstern underviser til brug for udarbejdelse af deltageroversigt i forbindelse med din deltagelse i temamødet.
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte DSA.
Læs mere om: Dine rettigheder som registreret efter databeskyttelsesforordningen

Er afholdt

  • Varighed

    3 timer

  • Særligt for

    Ledig