Ny i arbejdslivet

Oplever du, at det er en udfordring at finde dig til rette eller være ny i arbejdslivet? Så er du ikke alene.

Mange nyuddannede oplever overgangen fra studielivet til arbejdslivet som en svær proces. Det er ikke alle problematikker, vi kan hjælpe dig med at få løst, men vi vil rigtig gerne prøve. Du vil få redskaber, der kan hjælpe med at lette overgangen fra studerende til nyuddannet, så du ikke mister lysten og motivationen for dit fag i dit første job.

Formålet med temamødet er at give dig information og viden om de udfordringer, der kan være, når du starter arbejdslivet samt guidning til, hvordan disse udfordringer kan lindres.

Målgruppe:
Dig der oplever dig selv som ny i faget

Undervisere:
Temamødet bliver afholdt at DSAs erfarne karrierekonsulenter Maj-Britt Riget og Tine Siv Gilbjerg. Maj-Britt Riget er uddannet sygeplejerske, sundhedsplejerske og certificeret coach og Tine Siv Gildbjerg er uddannet sygeplejerske samt kognitiv psykoterapeut. 

Afbud
Skulle du blive forhindret i at deltage i temamødet, skal du huske at afmelde dig, så en anden kan få din plads. Det kan du gøre ved at skrive til os på Mit DSA eller ringe til os.

Online temamøder
Temamødet er et onlinemøde på den digitale mødeplatform Teams. Du vil senest dagen inden mødet modtage en mail med et link og en guide til, hvordan du logger dig på mødet.

Det er ikke muligt at booke via browseren Safari. Brug fx Google Chrome i stedet. 

Samtykke
Når du klikker på ”Tilmeld”, giver du samtidig dit samtykke til, at DSA udleverer dit navn til ekstern underviser til brug for udarbejdelse af deltageroversigt i forbindelse med din deltagelse i temamødet.
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte DSA.
Læs mere om: Dine rettigheder som registreret efter databeskyttelsesforordningen

Tilmeld Temamøde. Online, 17. november kl: 09:30

  • Varighed

    2 timer

  • Særligt for

    Ledig, Nyuddannet

  • Sted

    Online, 17. november kl: 09:30

Tilmeld