Kend din personlighedstype

Kender du typen? Bliv klogere på psykologiske forskelle og ligheder i et hverdagsperspektiv, MBTI - Myers Briggs Psykologiske typer.

Hvorfor er der nogen mennesker, som har det bedst med at begynde på en opgave lige før deadline og hvorfor er der nogen, som tænker højt? Hvorfor er der nogen som trives med rutineopgaver mens andre, oplever at nye udfordringer er daglig næring til arbejdsglæde? Dette og hundrede andre forskelle hos mennesker vil vi gerne introducere dig til.

Formålet med temadagen er at rette fokus på nogle grundlæggende individuelle forskelle som påvirker vores måde at være menneske på, både i arbejdslivet og privat. Personligheden er med til at præge vores måde at kommunikere, samarbejde og løse konflikter på. - Og det er det, der på en og samme tid giver både fornøjelse og udfordrer tolerancen.

Målet er at deltagerne går hjem med en fornyet selvforståelse og en teoretisk begrebsramme som peger på nye måder at forstå, undersøge og håndtere daglige udfordringer på, både i en personalegruppe og privat.

Myers Briggs Type Indikator har en positiv tilgang til menneskers forskelligheder og sætter fokus på, at alle typer rummer værdifulde egenskaber.

Kl. 10.00 – 12.00:

 • Velkommen og præsentation af dagen og deltagerne
 • Hvad er Myers-Briggs Type Indicator (MBTI)?
 • Hvad er personlighed og hvorfor er det vigtigt?

Præsentation af de 4 dimensioner i Myers-Briggs Type Indikator

 • Ekstroversion og introversion: Hvad giver dig energi og hvad dræner dig for energi?
 • Sansning og intuition: Hvordan opfatter du det du oplever?  

Pause på 15 min

 • Tænkning og følen: Hvordan træffer du beslutninger?
 • Vurdering og opfattelse: Hvordan foretrækker du at leve? Spontanitet vs organisering
 • Hvordan kan du bruge MBTI i hverdagen?

Målgruppe:

Alle medlemmer.

Underviser:

Underviser Mette Nelleberg, er selvstændig udviklingskonsulent og tidligere sygeplejerske, med en diplomuddannelse i psykologi og en master i HR-udvikling. Mette har mange års erfaring fra både offentlige- og private organisationer, hvor hun faciliterer udviklingsprocesser, teambuilding workshops, karrierecoaching og meget mere.

Afbud

Skulle du blive forhindret i at deltage i temamødet, skal du huske at afmelde dig, så en anden kan få din plads. Det kan du gøre ved at skrive til os på Mit DSA eller ringe til os. 

Online temamøder

Temamødet er et onlinemøde på den digitale mødeplatform Teams. Du vil i forbindelse med tilmelding modtage en bekræftelse samt link til mødet i Indbakken på Mit DSA. Her er også en guide til, hvordan du logger på mødet. Vi opfordrer dig til at have dit kamera tændt under mødet.

Det er desværre ikke muligt at booke møder via mobiltelefoner eller internetbrowseren Safari.

Samtykke
Når du klikker på ”Tilmeld”, giver du samtidig dit samtykke til, at DSA udleverer dit navn til ekstern underviser til brug for udarbejdelse af deltageroversigt i forbindelse med din deltagelse i temamødet.
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte DSA.
Læs mere om: Dine rettigheder som registreret efter databeskyttelsesforordningen

Tilmeld Temamøde. Online, 01. februar kl: 09:00

 • Varighed

  3 timer

 • Særligt for

  Alle

 • Sted

  Online, 01. februar kl: 09:00