OBS: Vi holder lukket 26. og 27. maj grundet Kristi himmelfartsferien. Vi er klar til at hjælpe dig igen mandag 30. maj.

Lederkarriere og uddannelse for sygeplejersker

Karrieresamtale for sygeplejersker: Lederkarriere og uddannelse for sygeplejersker, er en samtale for dig, der er i job som sygeplejerske eller studerende med 3 måneder tilbage af studietiden og medlem af både DSA og DSR.

Er du sygeplejerske eller sygeplejestuderende med 3 måneder eller mindre tilbage og medlem af både DSA og DSR, kan du booke individuelle samtaler/coaching under konceptet Karrieresamtaler.

Samtalen henvender sig til dig, der er leder eller ønsker at blive det, som ønsker sparring på karriere og uddannelse. Alle samtaler foregår pr. telefon.

Dobbelt medlemskab

Tilbuddet er skræddersyet til dig, der er sygeplejerske, og udbydes i samarbejde med DSR. Du skal derfor være medlem af både DSA og Dansk Sygeplejeråd, for at kunne benytte dette tilbud. Hvis du ikke har dobbelt medlemskab, kan vi istedet tilbyde dig Sparring for ledere

Er du ledig

Hvis du er ledig, kan du desværre ikke booke en karrieresamtale. I stedet kan du booke en Sparringssamtale for ledige.

Hvad kan jeg fx spørge om?

 • Hvad er mine uddannelsesmuligheder og behov som leder, eller hvis jeg ønsker at blive leder?
 • Hvordan kan jeg på anden vis styrke min karriere som leder, eller hvis jeg ønsker at blive leder?

Inden samtalen

Når du har booket en lederkarriere- og uddannelsessamtale, får du en bekræftelsesmail. Her anbefaler vi dig, at du sender os en mail med dine ønsker for udbyttet af samtalen. Vi opfordrer dig også til at kigge på siderne under Efter- og videreuddannelse på DSRs hjemmeside.

Det er desværre ikke muligt at booke en samtale via internetbrowseren Safari.

Tilmeld Karrieresamtaler. Telefon

 • Varighed

  45 minutter

 • Særligt for

  Sygeplejerske

 • Sted

  Telefon

Tilmeld