OBS: Vi holder lukket 26. og 27. maj grundet Kristi himmelfartsferien. Vi er klar til at hjælpe dig igen mandag 30. maj.

Karriereafklaring for sygeplejersker

Karrieresamtale for sygeplejersker: Afklaring, er en samtale for dig, der er i job som sygeplejerske eller studerende med 3 måneder tilbage af studietiden og medlem af både Din Sundhedsfaglige A-kasse og DSR.

Er du sygeplejerske eller sygeplejestuderende med 3 måneder eller mindre tilbage og medlem af både Din Sundhedsfaglig A-kasse og Dansk Sygeplejeråd, kan du booke individuelle samtaler under konceptet Karrieresamtaler.

Samtalen henvender sig til dig, der vil have hjælp til at afklare dit fremtidige arbejdsliv, dine kompetencer, muligheder og motivationer. Alle samtaler foregår pr. telefon.

Dobbelt medlemskab

Tilbuddet er skræddersyet til dig, der er sygeplejerske, og udbydes i samarbejde med DSR. Du skal derfor være medlem af både Din Sundhedsfaglige A-kasse og Dansk Sygeplejeråd, for at kunne benytte dette tilbud. Hvis du ikke har dobbelt medlemskab, kan vi hvis du er i arbejde i stedet tilbyde dig: Karrieresamtale for sygeplejersker

Er du ledig

Hvis du er ledig, kan du desværre ikke booke en karrieresamtale. I stedet kan du booke en Sparringssamtale for ledige.

Hvad kan jeg fx spørge om?

 • Hvordan sætter jeg fokus på mine muligheder i arbejdslivet?
 • Hvordan bliver jeg mere bevidst om mine valg og præferencer?
 • Hvordan sætter jeg ord på mine kompetencer?

Inden samtalen

Når du har booket en karriereafklaringssamtale, får du en bekræftelsesmail, hvor vi anbefaler dig, at du sender os en mail med dine ønsker for udbyttet af samtalen. Vi opfordrer dig også til at kigge på siderne under Job og Karriere på DSRs hjemmeside, hvor du kan finde inspiration til mulige karriereveje og starte din refleksion forud for samtalen.

Det er desværre ikke muligt at booke møder via smartphone eller browseren Safari. 

Tilmeld Karrieresamtaler. Telefon

 • Varighed

  45 minutter

 • Særligt for

  Sygeplejerske

 • Sted

  Telefon

Tilmeld