Karriereafklaring for radiografer

Karrieresamtale for radiografer: Afklaring, er en samtale for dig, der er i job som radiograf eller studerende med 3 måneder tilbage af studietiden og medlem af både DSA og DSR.

Er du radiograf eller radiografstuderende med 3 måneder eller mindre tilbage og medlem af både Din Sundhedsfaglige A-kasse og Radiograf Rådet, kan du booke en karrieresamtale.  

Samtalen henvender sig til dig, der vil have hjælp til at afklare dit fremtidige arbejdsliv, dine kompetencer, muligheder og motivationer.

Dobbelt medlemskab

Tilbuddet er skræddersyet til dig, der er radiograf, og udbydes i samarbejde med Radiograf Rådet. Du skal derfor være medlem af både Din Sundhedsfaglige A-kasse og Radiograf Rådet, for at kunne benytte dette tilbud. Hvis du ikke har dobbelt medlemskab, kan vi i stedet tilbyde dig Karrierecoaching for øvrige faggrupper, hvis du er i arbejde eller Sparring som studerende, hvis du er studerende og har mindre end 3 mdr. tilbage af dit studie.

Er du ledig

Hvis du er ledig, kan du desværre ikke booke en karrieresamtale. I stedet kan du booke en Sparringssamtale for ledige.

Hvad kan jeg fx spørge om?

 • Hvordan sætter jeg fokus på mine muligheder i arbejdslivet?
 • Hvordan bliver jeg mere bevidst om mine valg og præferencer?
 • Hvordan sætter jeg ord på mine kompetencer?

Inden samtalen

Når du har booket en samtale om karriereafklaring, får du en bekræftelsesmail, hvor vi anbefaler dig, at du sender os en mail med dine ønsker til udbyttet af samtalen.

Det er desværre ikke muligt at booke en samtale via internetbrowseren Safari.

Tilmeld Karrieresamtaler. Telefon

 • Varighed

  45 minutter

 • Særligt for

  Radiografer, Studerende

 • Sted

  Telefon

Tilmeld