Find job som akademiker

Sæt fokus på din faglige profil og få inspiration til at lægge konkrete jobsøgningsstrategier.

Formålet på denne workshop er at hver deltager får inspiration til deres individuelle jobsøgningsstrategi med udgangspunkt i deres konkrete faglige kompetenceprofil og potentielle jobområder. Mød andre akademikere der søger og står i de samme udfordringer som dig selv, samt en fagfælle der landede jobbet som sundhedsprofessionel akademiker.

Workshoppens indhold:

 • Konkrete jobsøgningsværktøjer
 • Hvordan foregår et typisk rekrutteringsforløb
 • Stillingsannoncer og søgeord
 • Uopfordret kontakt: alternativ jobsøgning
 • Jobsamtalen som akademiker
 • Forskningsvejen?

Det kan være en fordel at have deltaget i workshoppen: ’Ny faglig profil: fra bachelor til akademiker’, hvor vi arbejder konkret med kompetenceafklaring. Alternativt er det vigtigt at have gjort dig klart hvad du særligt kan med din unikke faglige profil som sundhedsprofessionel akademiker forud for deltagelse i workshoppen.  
Medbring et aktuelt stillingsopslag du gerne vil søge og egen pc. 

Målgruppe

Workshoppen er primært for ledige akademikere. Sekundært beskæftigede akademikere og studerende på akademisk niveau, der søger eller står over for at søge akademisk arbejde. 

Undervisere

Workshoppen bliver afholdt af enten karrierekonsulent Rita Bonke eller karrierekonsulent Charlotte Denker. 

Rita Bonke er ergoterapeut og kandidat i pædagogisk antropologi. Hun har været børneergoterapeut, undervist  og været leder i kommunalt regi

Charlotte Dencker er uddannet fysioterapeut, har grunduddannelse i filosofi og er pioner på det første hold i Folkesundhedsvidenskab fra Københavns Universitet. Efter to års forskning fulgte 8 år i det private erhvervsliv som sundhedskonsulent og sundhedsmægler for nogle af Danmarks største virksomheder. Charlotte har desuden arbejdet som (projekt)leder og sundhedskoordinator i kommunalt regi med baggrund i ledelse og coaching. 

Afbud

Skulle du blive forhindret i at deltage i temamødet, skal du huske at afmelde dig, så en anden kan få din plads. Det kan du gøre ved at skrive til os på Mit DSA eller ringe til os.

Forholdsregler i forbindelse med COVID-19

Har du symptomer på COVID-19, eller har du mistanke om, at du er smittet, så undgå at møde op og meld i stedet for afbud.

Det er ikke muligt at booke via browseren Safari. Brug fx Google Chrome i stedet. 

Er afholdt

 • Varighed

  3 timer

 • Særligt for

  Akademikere, Nyuddannet