Find job som akademiker

Sæt fokus på din faglige profil og få inspiration til at lægge konkrete jobsøgningsstrategier.

Formålet på denne workshop er at hver deltager får inspiration til deres individuelle jobsøgningsstrategi med udgangspunkt i deres konkrete faglige kompetenceprofil og potentielle jobområder. Mød andre akademikere der søger og står i de samme udfordringer som dig selv, samt en fagfælle der landede jobbet som sundhedsprofessionel akademiker.

Workshoppens indhold:

 • Konkrete jobsøgningsværktøjer
 • Hvordan foregår et typisk rekrutteringsforløb
 • Stillingsannoncer og søgeord
 • Uopfordret kontakt: alternativ jobsøgning
 • Jobsamtalen som akademiker
 • Forskningsvejen?

Det kan være en fordel at have deltaget i workshoppen: ’Ny faglig profil: fra bachelor til akademiker’, hvor vi arbejder konkret med kompetenceafklaring. Alternativt er det vigtigt at have gjort dig klart hvad du særligt kan med din unikke faglige profil som sundhedsprofessionel akademiker forud for deltagelse i workshoppen.  
Medbring et aktuelt stillingsopslag du gerne vil søge og egen pc. 

Målgruppe

Workshoppen er primært for ledige akademikere. Sekundært beskæftigede akademikere og studerende på akademisk niveau, der søger eller står over for at søge akademisk arbejde. 

Undervisere

Workshoppen bliver afholdt af karrierekonsulent Helene Sejrsen. Helene er fysioterapeut og kandidat i fysioterapi. Hun har erfaring fra praksis og som forskningsassistent. 

Afbud

Skulle du blive forhindret i at deltage i temamødet, skal du huske at afmelde dig, så en anden kan få din plads. Det kan du gøre ved at skrive til os på Mit DSA eller ringe til os.

Forholdsregler i forbindelse med COVID

I Din Sundhedsfaglige A-kasse følger vi myndighedernes anbefalinger om god hygiejne, afstandskrav og krav til test. Vi er derfor klar til at tage godt imod dig. Vi anbefaler, at du tager dine forholdsregler i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger, og at du møder med et gyldigt Coronapas og bærer mundbind.

Det er desværre ikke muligt at booke temamøder via internetbrowseren Safari.

Er afholdt

 • Varighed

  3 timer

 • Særligt for

  Akademiker, Nyuddannet