Få en skarpere profil på LinkedIn

Lær, hvordan du som sundhedsprofessionel akademiker bringer dit netværk i spil i jobsøgningen via LinkedIn.

På mødet arbejder vi med, hvordan du som sundhedsprofessionel akademiker bringer dit netværk i spil i jobsøgningen via LinkedIn

Du bliver klogere på, hvordan du gør dig selv søgbar for potentielle arbejdsgivere, og hvordan du laver opsøgende arbejde. 

For at få det optimale ud af dette temamødet er det en fordel, at du inden mødet har reflekteret over dine kompetencer og har oprettet en profil på LinkedIn samt tilføjet de første kontakter. Du arbejder undervejs på din LinkedInprofil og får input til at gøre din profil endnu skarpere.

Du lærer bl.a.  

 • Hvordan udfylder du din profil på LinkedIn, så den er synlig og professionel?
 • Hvordan bruger du søgefunktionen på LinkedIn til at finde arbejdsgivere og potentielle kontakter?
 • Hvordan udvider og plejer du dit netværk på LinkedIn?

Målgruppe

Sundhedsprofessionelle kandidater – både ledige og i beskæftigelse.

Underviser

Workshoppen afholdes af Lykke Fehmerling. Hun har undervist i 15 år og hjulpet mere end 2000 medarbejdere og ledere med at trives og opnå resultater i deres arbejdsliv. Hun er specialist i LinkedIn og har undervist de sidste 7 år i, hvordan LinkedIn kan bruges som et værktøj til at få succes i karrieren.

Afbud

Skulle du blive forhindret i at deltage i temamødet, skal du huske at afmelde dig, så en anden kan få din plads. Det kan du gøre ved at skrive til os på Mit DSA eller ringe til os.

Online temamøder

Temamødet er et onlinemøde på den digitale mødeplatform Teams. Du vil i forbindelse med tilmelding modtage en bekræftelse samt link til mødet i Indbakken på Mit DSA. Her er også en guide til, hvordan du logger på mødet. Vi opfordrer dig til at have dit kamera tændt under mødet.

Det er desværre ikke muligt at booke møder via mobiltelefoner eller internetbrowseren Safari.

Samtykke
Når du klikker på ”Tilmeld”, giver du samtidig dit samtykke til, at DSA udleverer dit navn til ekstern underviser til brug for udarbejdelse af deltageroversigt i forbindelse med din deltagelse i temamødet.
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte DSA.
Læs mere om: Dine rettigheder som registreret efter databeskyttelsesforordningen

Tilmeld Temamøde. Online, 04. februar kl: 10:00

 • Varighed

  2 timer og 30 minutter

 • Særligt for

  Ledig, I job, Akademikere

 • Sted

  Online, 04. februar kl: 10:00

Tilmeld