OBS: Vi holder lukket 26. og 27. maj grundet Kristi himmelfartsferien. Vi er klar til at hjælpe dig igen mandag 30. maj.

Eventyr i blodet - Job i Grønland

Går du og drømmer om at prøve dig selv af i en anden kultur eller opleve dit fag i en ny sammenhæng? Så er et job i Grønland måske noget for dig!

Grib chancen, bryd med din comfortzone, og få én på opleveren et nyt sted i verden, hvor der er mindst lige så meget brug for dine kompetencer.

På dette spændende temamøde, har du muligheden for at lade dig inspirere. Du vil blive præsenteret for jobmulighederne og få information om de praktiske forhold ved at arbejde i Grønland. 

Husk det er de færreste, der fortryder, at de tog ud, men de fleste, at de ikke gjorde.

Hvem kan deltage?

Alle medlemmer af Din Sundhedsfaglige A-kasse. 

Underviser

Mød Pia Haar og Line Rauff, som begge er rekrutteringskonsulenter i Det Grønlandske Sundhedsvæsen. 

Placering

Temamødet afholdes ved Grønlands Repræsentation, som har til huse i det gamle KGH-pakhus fra 1767 på Nordatlantens Brygge og deler adresse i Strandgade med Færøernes Repræsentation og Islands Ambassade.

Adressen er: Strandgade 91, 1401 København

Ved afbud

Bliver du forhindret i at deltage, skal du huske at afmelde dig, så en anden kan få din plads. Du kan melde afbud ved at sende en besked på Mit DSA eller ringe til os på tlf. 33 15 10 66. 

Tilmelding

Det er desværre ikke muligt at booke møder via mobiltelefoner eller internetbrowseren Safari.

Du tilmelder dig temamødet via den blå boks på siden. Du skal logge ind med NemId for at tilmelde dig. 

Har problem med at tilmelde dig? Ring til os på tlf. 33 15 10 66, så hjælper vi dig med at blive tilmeldt. 

Samtykke
Når du klikker på ”Tilmeld”, giver du samtidig dit samtykke til, at Din Sundhedsfaglige A-kasse må udlevere dit navn til ekstern underviser til brug for udarbejdelse af deltageroversigt i forbindelse med din deltagelse i temamødet.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os. Læs mere om dine rettigheder som registreret efter databeskyttelsesforordningen.

Det er desværre ikke muligt at booke møder via mobiltelefoner eller internetbrowseren Safari.

Er afholdt

  • Varighed

    2 timer

Job i udlandet?

Drømmer du om at arbejde i udlandet i en kortere eller længere periode, kan vi hjælpe dig godt på vej.

Vi samarbejder bl.a. med Nordisk Joblösning, der har kontakt til arbejdsgivere i de nordiske lande. Det giver dig en fantastisk mulighed for at få både generel og specifik vejledning alt afhængig af dit behov.

Læs mere her