Eventyr for ergo- og fysioterapeuter

Er dit næste job i Norden? Går du og kigger langt efter jobopslag i Danmark, så fortvivl ikke. Jobmulighederne for dig ligger måske lige rundt om hjørnet.

Har du en lyst til eventyr, drømmer du om at gøre en forskel for dine patienter/borgere, og har du lyst til at udfordre dig selv med nye oplevelser? Så har du nu mulighed for at gribe chancen og springe ud i det!

Vi inviterer dig til en digital temadag, hvor du kan høre om jobmulighederne i Sverige, Island, Færøerne og Grønland. Og hvem ved - måske er der et konkret jobtilbud til dig.

Job i Norden er både for dig med erfaring, dig der er nyuddannet og dig, der studerer, og længes efter studierelevant arbejde i din ferie.

Vi glæder os til at dele viden og oplevelser med dig.

Målgruppe

Temadag for fysioterapeuter og ergoterapeuter

Foredragsholdere

Tovholder for temamøderne er projektleder, Morten Fabricius Meyer, fra Nordisk jobløsning.

Afbud

Skulle du blive forhindret i at deltage i temamødet, skal du huske at afmelde dig, så en anden kan få din plads. Det kan du gøre ved at skrive til os på Mit DSA eller ringe til os.

Online temamøder

Temamødet er et onlinemøde på den digitale mødeplatform Teams. Du vil i forbindelse med tilmelding modtage en bekræftelse samt link til mødet i Indbakken på Mit DSA. Her er også en guide til, hvordan du logger på mødet. Vi opfordrer dig til at have dit kamera tændt under mødet.

Det er desværre ikke muligt at booke møder via mobiltelefoner eller internetbrowseren Safari.

Samtykke
Når du klikker på ”Tilmeld”, giver du samtidig dit samtykke til, at Din Sundhedsfaglige A-kasse må udlevere dit navn til ekstern underviser til brug for udarbejdelse af deltageroversigt i forbindelse med din deltagelse i temamødet.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os. Læs mere om dine rettigheder som registreret efter databeskyttelsesforordningen.

Tilmeld Temamøde. Online, 01. september kl: 15:30

  • Varighed

    1 time og 30 minutter

  • Særligt for

    Fysioterapeuter, Ergoterapeuter

  • Sted

    Online, 01. september kl: 15:30

Tilmeld