Det er ingen kunst at blive leder

- men det er lidt af et kunststykke at være leder!

Vi sætter spot på den udfordring, det er at skabe sig sit ledelsesrum og agere i krydsfeltet mellem medarbejdere, lederkollegaer og overordnede ledelse og samtidig bevare sig selv i ledelsesgerningen.

Formål med workshoppen 
Formålet er at skabe et rum, hvor du som leder kan få inspiration til at drøfte de udfordringer, du møder i dagligdagen i krydsefeltet. 
Det forventes, at du bidrager aktivt med eksempler og udfordringer fra din egen ledelsespraksis, for på den måde kan vi tage udgangspunkt i konkrete problemstillinger og trække på hinandens erfaringer.

Målgruppe 
Alle medlemmer af DSA der arbejder med ledelse.

Underviser
Susanne Teglkamp er konsulent og direktør i Teglkamp & Co. Hun er uddannet jurist og reserveofficer. Derudover har Susanne suppleret med flere lederuddannelser – seneste er Executive Board Programme fra INSEAD. Susanne har tung ledelsesmæssig erfaring og har bl.a. været kommunaldirektør og HR-direktør. Susanne Teglkamp har udgivet flere bøger om ledelse og fik Ildsjælsprisen 2012 af DJØFs Brancheforening Selvstændige for at sætte god ledelse på dagsordenen. 

Forholdsregler i forbindelse med COVID 
I Din Sundhedsfaglige A-kasse følger vi myndighedernes anbefalinger om god hygiejne, afstandskrav og krav til test. Vi er derfor klar til at tage godt imod dig. Vi anbefaler, at du tager dine forholdsregler i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger, og at du møder med et gyldigt Coronapas og bærer mundbind.

Forplejning
Der vil blive serveret vand samt lidt chokolade på mødet. Det er muligt at medbringe egen mad og drikkevarer.  

Afbud
Skulle du blive forhindret i at deltage i temamødet, skal du huske at afmelde dig, så en anden kan få din plads. Det kan du gøre ved at skrive til os på Mit DSA eller ringe til os.

Det er desværre ikke muligt at booke temamøder via internetbrowseren Safari.

Tilmeld Temamøde. København, 03. september kl: 10:00

  • Varighed

    3 timer

  • Særligt for

    Leder

  • Sted

    København, 03. september kl: 10:00

Tilmeld