Bliv klogere på velfærdsteknologi med DokkX

Synes du, at velfærdsteknologi er spændende? Få den nyeste viden om velfærdsteknologi og lad dig inspirere til, hvordan teknologien kan understøtte det gode liv.

Det er desværre ikke muligt at booke møder via smartphone eller browseren Safari.

Hør forskellige sundhedsfaglige personer fortælle om deres karrierevalg inden for velfærdsteknologien, og hvordan de bruger det i deres arbejde.

Derudover kan du møde DokkX, der er et nytænkende udviklingscenter for velfærdsteknologi og digitale løsninger. De giver dig inspiration til, hvordan velfærdsteknologi kan understøtte det gode liv for borgere i alle aldre.

Deltag fysisk eller online
Temamødet er et hybrid møde, hvilket vil sige, at du har mulighed for enten at deltage online eller møde op fysisk i DokkXs lokaler i Aarhus.

Deltager du fysisk har du mulighed for at se og prøve forskellige teknologier og hjælpemidler, der kan hjælpe borgerne med at styrke deres fysiske og mentale performance. Deltager du online får du en virtuel rundvisning. 

Hvem er DokkX?

DokkX er Aarhus Kommunes velfærdsteknologiske showroom.

Formålet med DokkX er, at borgerne og fagfolk skal vide mere om, hvad der findes af velfærdsteknologi og hjælpemidler.

Dette er med henblik på at understøtte et godt og selvstændigt liv for alle, samtidig med at fremme udviklingen og udbredelsen af relevante produkter og løsninger inden for velfærdsteknologien.

Hvem kan du møde?

Mød medarbejdere fra DokkX med sundhedsfaglig baggrund inden for bl.a. ergoterapi, fysioterapi, sygepleje samt sundhedsfaglige akademiker.

Hvem kan deltage?

Temamødet er for medlemmer, der har en sundhedsfaglig grunduddannelse eller/og en akademisk overbygning- uanset om det er studerende, ledige eller beskæftigede.

Tilmelding - fysisk eller online

Dette er et hybrid møde, hvilket vil sige, at du enten kan deltage online eller fysisk i DokkXs lokaler i Aarhus.

Hvis du deltager fysisk
Adressen på DokkXs showroom er:
DOKK1, niveau 2.2
Hack Kampmanns Plads 2
8000 Aarhus C

Hvis du deltager online
Vi afholder online temamøder på den digitale mødeplatform Teams.

Du vil i forbindelse med tilmelding modtage en bekræftelse samt link til mødet i Indbakken på Mit DSA. Her finder du også en guide til, hvordan du logger på mødet.

Det er desværre ikke muligt at booke møder via smartphone eller browseren Safari.

Tilmeld Temamøde. Aarhus, 25. august kl: 10:00

  • Varighed

    1 time og 30 minutter

  • Sted

    Aarhus, 25. august kl: 10:00

Tilmeld