Kontingent 2022

Din Sundhedsfaglige A-kasse er Danmarks billigste a-kasse.

Vi er Danmarks billigste a-kasse. I 2022 koster det 451 kr. om måneden at være fuldtidsforsikret medlem af DSA og 328 kr. om måneden, hvis du ønsker at være deltidsforsikret.

Se her, hvor meget du sparer i forhold til andre a-kasser.

Som medlem kan du få dagpenge, hvis du skulle miste dit job. Du kan søge om feriedagpenge, hvis du har modtaget ydelser fra Din Sundhedsfaglige A-kasse, eller du har modtaget dagpenge fra din kommune i forbindelse med barsel. Og ikke mindst, kan du benytte dig af en lang række medlemsfordele. Vil du spare op til efterlønsordningen, betaler du et tillæg til dit kontingent. Se priser i skemaet nedenfor.

Du kan få fradrag for dit kontingent til a-kassen. Når du bliver medlem af a-kassen, skal du ændre din forskudsopgørelse for at få fradraget med det samme. Du får automatisk fradraget på din årsopgørelse. Læs mere om, hvordan du ændrer din forskudsopgørelse

  Fuldtid pr. måned Deltid pr. måned
Uden efterlønsbidrag 451 kr. 328 kr.
Med efterlønsbidrag 972kr. 675 kr.
Overgået til efterløn 440 kr. 321 kr.
Med efterlønsbevis ej på efterløn 451 kr. 328 kr.
Seniormedlemskab 83 kr. 
(Vær opmærksom på, at kontingentet ikke er fradragsberettiget)
 

 

 

Meld dig ind i Danmarks billigste a-kasse

Er du bioanalytiker, ergoterapeut, fysioterapeut, jordemoder, sygeplejerske eller radiograf? Vær med i Danmarks billigste a-kasse.

Meld dig ind

Medlemsfordele

I DSA får du som medlem en række fordele. Du kan blandt andet deltage i gratis temamøder, webinarer og sparringssamtaler.

Medlemsfordele

Vind flotte præmier hver dag op til jul

Deltag i vores julekalender og vind en ekstra julegave - vi sætter en ny præmie på højkant hver dag! Når du deltager, er du samtidig med i konkurrencen om et wellnessophold for 2 personer.

Deltag i julekalenderen