Førstehjælp til dit arbejdsliv

Få inspiration til dit arbejdsliv med ny bog fra Din Sundhedsfaglige A-kasse.

I bogen Førstehjælp til dit arbejdsliv samler vi en del af den store viden, vores karrierekonsulenter ligger inde med. Krydret med gode råd og relevante sundhedsfaglige cases, er bogen et redskab, du kan få glæde af, når du søger nye karriereveje. Bogen giver konkrete input til, hvordan du beskriver dine kompetencer og laver en skarp elevatortale. Den rummer også gode råd til, kommer i gang efter stress eller sygdom, hvordan du lander et job som akademiker, eller hvis du vil springe ud som selvstændig. 

Bliver du ledig som medlem hos os, får du bogen med hjem, når vi ses første gang til CV-mødet. Så kan du få glæde af den i din jobsøgning.

Ny retning til arbejdslivet
Bogen er særligt relevant for dig, der overvejer om at sætte ny retning for dit arbejdsliv - uanset om du er ledig eller i job. 

Førstehjælp til dit arbejdsliv er udgivet af Din Sundhedsfaglige A-kasse i juni 2018. Bogen er skrevet af journalist og forfatter Pernille Marott, der siden 2012 har holdt kurser om jobsøgning og karriereudvikling i Din Sundhedsfaglige A-kasse. 

Bestil bogen

Du kan downloade bogen som en e-bog i boksen til højre.   

Er du interesseret i at få bogen tilsendt i trykt form, kan du bestille dit eget eksemplar ved at udfylde formularen nedenfor.
Bemærk: Du vil blive faktureret et mindre beløb til dækning af porto og administration, hvis du bestiller den i trykt form.

  • 1 stk. kr. 50,- 
  • 5 stk. kr. 200,-
  • 10 stk. kr. 300,-

Bestil bogen

Førstehjælp til dit arbejdsliv

Download e-bog