Log ind

NemID

Oplever du problemer med NemID, skal du tage direkte kontakt til DanID, som ejer og supporterer NemID. DSA kan ikke hjælpe dig.
Få gratis NemID-support på tlf.: 72 24 70 50. 

Har du Windows XP - kan du fra 15 juli 2014 ikke længere bruge Nem Id.


Oplever du, at der vises en Security Information pop-up på din skærm, kan det skyldes, at vores certifikat til NemID er fornyet.
Du kan vælge at sætte hak i 'Always trust content from this publisher' og derefter klikke på Run, så vil næste fornyelse af sikkerhedscertifikatet ske helt automatisk.

Tast selv kode

Adgangskode

SMS med ny kode

Indtast mobil nr. og CPR (uden bindestreg) og du vil få en SMS  med en midlertidig kode. Koden skal anvendes indenfor 30 min.


Bemærk: at du ikke kan få en midlertidig kode på SMS, hvis du ikke har indtastet dit mobil nr.  på mit DSA, eller hvis det mobil nr. vi har i vores medlemssystem ikke matcher  , det mobil nr. du netop har indtastet.

Du kan logge på med Nem Id og oprette  en Tast selv kode på Mit DSA under “Mine Indstillinger”.

Flere af de digitale services på Mit DSA er endnu ikke udviklet til mobile enheder. Det gælder særligt Joblog og de digitale blanketter, der ikke er brugervenlige på små skærmstørrelser. Husk at opdatere dit mobilnummer og emailadresse, så du er sikker på, at vi kan kommunikere med dig digitalt.

Vejledning

Nem ID 

Har du Windows XP - kan du fra 15 juli 2014 ikke længere bruge Nem Id.


MAC og PC

PC brugere: For den bedste brugeroplevelse på Mit DSA anbefales seneste version af Internet Explorer.
MAC brugere: Safari browseren kan give fejlvisninger på Mit DSA. Vi anbefaler derfor Firefox browser til MAC brugere.
Download Firefox gratis.


Til top