Bannerbillede

Sparring hos DSA

Vi tilbyder vores studiemedlemmer forskellige former for sparring. Tilbuddet gælder for dig, der har 3 måneder eller mindre tilbage af din uddannelse.

Er du sygeplejestuderende eller radiografstuderende, tilbyder vi Karrieresamtaler, der bl.a. indeholder sparring på CV, ansøgning og jobsamtale.

Tilhører du en af vores andre faggrupper, tilbyder vi Sparring for øvrige faggrupper

 

Karrieresamtaler (sygepleje- og radiografstuderende)

Sygeplejestuderende
Er du sygeplejestuderende, og har du 3 måneder eller mindre tilbage af din uddannelse, har vi nogle særlige tilbud til dig, som vi kalder karrieresamtaler.
Bemærk at du samtidig skal være medlem af SLS/DSR, for at kunne benytte tilbuddene.

Sparring på CV, ansøgning og jobsamtale, finder du under Karrieresamtale - jobskifte.

Du kan vælge mellem forskellige typer sparring eller karrieresamtaler.

  • Karrieresamtale - afklaring
  • Karrieresamtale - jobskifte - som også indeholder optimering af CV og ansøgning samt forberedelse til jobsamtalen
  • Karrieresamtale - efter- eller videreuddannelse
  • Karrieresamtale - lederkarriere og uddannelse

Her kan du læse mere om Karrieresamtalerne.

Samtalerne kan ikke bookes i øjeblikket.

Radiografstuderende
Er du radiografstuderende, og har du 3 måneder eller mindre tilbage af din uddannelse, har vi nogle særlige tilbud til dig, som vi kalder karrieresamtaler.
Bemærk at du samtidig skal være medlem af Radiograf Råder, for at kunne benytte tilbuddene.

Sparring på CV, ansøgning og jobsamtale, finder du  under Karrieresamtale - jobskifte.

Du kan vælge mellem forskellige typer sparring eller karrieresamtaler.

  • Karrieresamtale - afklaring
  • Karrieresamtale - jobsøgning
  • Karrieresamtale - uddannelse

Her kan du læse mere om Karrieresamtalerne.

Samtalerne kan ikke bookes i øjeblikket.

Er du ikke medlem af SLS/DSR eller Radiograf Rådet
Er du sygeplejestuderende eller radiografstuderende og medlem af DSA men ikke af SLS/DSR eller Radiograf Rådet, kan du ikke benytte dette tilbud. Du kan i stedet benytte tilbuddet "Sparring for øvrige studerende."

Sparring for øvrige studerende

Er du studerende og medlem af DSA kan du få professionel sparring på din ansøgning, dit CV eller en kommende jobsamtale. Tilbuddet er for dig, der afslutter din uddannelse inden for de kommende 3 måneder.

OBS - Er du sygeplejestuderende eller radiografstuderende skal du ikke benytte tilbuddet "Sparring på CV, ansøgning og jobsamtale". Du skal i stede booke en Karrieresamtale, hvor du udover sparring på CV, ansøgning, jobsamtale også kan få sparring på bla. afklaring af kompetencer, dit fremtidige arbejdsliv, udereuddannelsesmuligheder og meget mere. Se mere i menuen Karrieresamtaler.

Kom godt fra start
Det kan være svært at skrive den første ansøgning eller at gå til den første jobsamtale. DSAs karrierekonsulenter har alle en sundhedsfaglig uddannelse og kender dit arbejdsmarked. Vores fokus er at få medlemmer i arbejde, og vi har alle mange års erfaring med at hjælpe vores medlemmer videre i karrieren. Vi står også klar til at hjælpe dig med gode råd til din jobsøgning.

Det skal du gøre
Når du har booket en tid, så send det CV eller den ansøgning du ønsker sparring på – eller en kort beskrivelse af den jobsamtale du ønsker sparring på – til postkassen jobnu@dsa.dk. Vedhæft gerne link til jobannonce, eller andet, der beskriver, det job, du søger.

BEMÆRK: Er du færdig med din uddannelse, kan du ikke benytte dette tilbud. Du skal i stedet booke en "Sparringssamtale for ledige" og få sparring der.

Tilmeld dig her (Samtalen kan ikke bookes i Safari)


Til top