Her kan du møde os

Studerer du til bioanalytiker, ergoterapeut, fysioterapeut, jordemoder, radiograf eller sygeplejerske, kan du møde DSA på din skole. Vi giver dig klar besked om medlemskab og medlemsfordele.

Er du interesseret i at høre om fordelene som studiemedlem af DSA og dit kommende arbejdsmarked, kan du møde os, hvor du uddanner dig.

Hvert år besøger vi uddannelsesinstitutioner i hele landet og fortæller om, hvorfor det er en god idé at melde sig ind i DSA, og hvordan du får gavn af dit medlemskab.

Her kommer vi på besøgTil fagforeninger og skoler - book os til et møde

Er du ansat på en uddannelsesinsitution inden for vores seks faggrupper eller hos en faglig organisation, kan du også booke os til et møde.Vi fortæller om medlemskab, om vigtige deadlines, om jobsøgning, dagpengeregler, og DSAs tilbud om socialrådgivning og karrierecoaching. Book os til et møde her

Til studerende - mød os på 5. semester og få styr på alle medlemsfordelene

Vi besøger skoler rundt i hele landet og forklarer, hvordan medlemmer kan få ret til dagpenge dagen efter den sidste eksamen. Vi går i dybden med reglerne om, at du skal melde dig ind senest et år inden din sidste eksamen. Du vil også høre om alle de andre medlemsfordele som studerende, fx at du allerede tre måneder inden, du er færdig med din uddannelse, kan få sparring på jobansøgning og CV. 

Til studerende - mød os på modul 7. semester og bliv klædt på til din første tid som nyuddannet

Når du er ved at afslutte din uddannelse indenfor det sundhedsfaglige område, kan du møde DSA og din faglige organisation på 7. semester. Vi kommer ud på alle skoler og fortæller om, hvad dit medlemskab af a-kassen betyder økonomisk, og hvilken sparring om job og karriere du kan få hos vores sundhedsfagligt uddannede karrierekonsulenter. På mødet får du også masser af gode tips og tricks til at finde dit første job.

Hold øje med datoer og tidspunkter for møderne:

Følg med på DSAs Facebookside!
Tjek din faglige organisations Facebookside!
Besøg din skoles intranet!

Vi glæder os til at møde dig!


Til top