Studerende på sundhedsuddannelse

Sparring hos DSA

Vi tilbyder vores studiemedlemmer forskellige former for sparring. 

Sparring på CV, ansøgning eller jobsamtalen - Tilbuddet gælder for dig, der er medlemmer af DSA og har 3 måneder eller mindre tilbage af din uddannelse. Hvis du er sygeplejestuderende, skal du benyttet tilbuddet Jobskifte under Karrieresamtaler, som bl.a. indeholder sparring på CV, ansøgning og jobsamtale. 

Karrieresamtaler - Tilbuddet gælder for dig, der både er medlem af DSA og SLS/DSR og samtidig er sygeplejestuderende med 3 måneder eller mindre tilbage. 

Sparring på CV, ansøgning og jobsamtale

Er du studerende og medlem af DSA kan du få professionel sparring på din ansøgning, dit CV eller en kommende jobsamtale. Tilbuddet er for dig, der afslutter din uddannelse inden for de kommende 3 måneder.

Kom godt fra start
Det kan være svært at skrive den første ansøgning eller at gå til den første jobsamtale. DSAs karrierekonsulenter har alle en sundhedsfaglig uddannelse og kender dit arbejdsmarked. Vores fokus er at få medlemmer i arbejde, og vi har alle mange års erfaring med at hjælpe vores medlemmer videre i karrieren. Vi står også klar til at hjælpe dig med gode råd til din jobsøgning.

Sådan gør du
Skriv til os på adressen jobnu@dsa.dk. Din mail skal indeholde: 

  • Det CV eller den ansøgning du ønsker sparring på - eller en kort beskrivelse af den jobsamtale du ønsker sparring på.
  • Link til den relevante jobannonce eller andet, der beskriver det job, du søger.
  • Et telefonnummer vi kan kontakte dig på.

BEMÆRK: Er du færdig med din uddannelse, kan du desværre ikke benytte dette tilbud. Du skal i stedet booke en "jobsøgningssamtale" og få sparring der.

Vi ringer inden for 48 timer
Du vil blive ringet op af en karrierekonsulent indenfor 48 timer. Enten får du sparring med det samme, eller vi kan aftale et tidspunkt, hvor det passer for dig.

Er du nyuddannet og ledig?
Dette tilbud er forbeholdt studerende, der har op til 3 måneder tilbage af deres studie. Hvis du har afsluttet din uddannelse, har vi et andet tilbud, du skal bruge. Book en "jobsøgningssamtale" her.

Karrieresamtaler

Er du sygeplejestuderende, medlem af DSA og SLS/DSR og har du 3 måneder eller mindre tilbage af din uddannelse, har vi nogle særlige tilbud til dig, som vi kalder karrieresamtaler.

Sparring på CV, ansøgning og jobsamtale, finder du også i dette tilbud under Karrieresamtale - jobskifte.

Forskellige karrieresamtaler
Du kan vælge mellem forskellige typer sparring eller karrieresamtaler.

  • Karrieresamtale - afklaring
  • Karrieresamtale - jobskifte - som også indeholder optimering af CV og ansøgning samt forberedelse til jobsamtalen
  • Karrieresamtale - efter- eller videreuddannelse
  • Karrieresamtale - lederkarriere og uddannelse

Her kan du læse mere om Karrieresamtalerne.

Sådan gør du
Du skal booke din karrieresamtale via vores bookingsystem, som du finder under Book et tilbud - studerende.

Er du ikke medlem af SLS/DSR
Er du sygeplejestuderende og medlem af DSA men ikke af SLS/DSR, kan du ikke benytte dette tilbud. Du kan i stedet benytte tilbuddet "Sparring på CV, ansøgning og jobsamtale".Til top