Webinar om efterløn

Tilmeld dig vores webinar og få en god introduktion til de muligheder, du har, når du modtager dit efterlønsbevis.

 

Når du modtager dit efterlønsbevis, skal du beslutte, hvordan du vil indrette dit arbejdsliv frem mod pensionsalderen. Tilmeld dig vores webinar og få en god introduktion til de muligheder du har for at trække dig tilbage eller for at fortsætte helt eller delvist med at arbejde kombineret med efterlønnen. 

Tid og sted

Webinaret finder sted onsdag 12. juni kl. 17.00. Det varer ca. 45 min. Du kan deltage uanset, hvor du befinder dig, blot du har en computer, en tablet eller en smartphone med adgang til internettet. 

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online-møde, hvor du kan deltage uanset hvor i landet, du befinder dig. Det eneste, du skal bruge, er en computer, en tablet eller en smartphone med adgang til internettet. Når du tilmelder dig, vil du modtage en bekræftelsesmail. På dagen for webinaret modtager du en mail med et link, hvor du skal logge på for at deltage i mødet. Det er helt enkelt og lige til at gå til.

Om underviseren

Michael Ellesøe er forsikringsvejleder i Din Sundhedsfaglige A-kasse og har mange års erfaring med at vejlede om efterløn. Michael underviser også på de efterløns- og pensionsmøder, vi hvert år holder i samarbejde med PKA.

Hvem kan deltage?

Webinaret er målrettet medlemmer, der er tilmeldt efterlønsordningen og som er født i årene 1956-1958. Andre kan også få et udbytte, men vær opmærksom på, at regler og muligheder kan afvige i forhold til dit fødselsår. Der vil i et vist omfang være mulighed for at stille spørgsmål undervejs. 

Tilmelding

Du tilmelder dig webinaret ved at klikke på knappen "Tilmeld dig her"  
Udfylde felterne i formularen og tryk send. Derefter vil du modtage en kvittering på mail. 

Tilmeld dig her

 

Afbud 

Du melder afbud ved at sende en mail til dsa-kommunikation@dsa.dk. 


Til top