Lønsikring

Bliv lønsikret og få op til 20.000 kr. ekstra om måneden, hvis du bliver ledig. 

At miste sit job kan give anledning til økonomisk bekymring. De fleste har brug for mere end dagpenge for at dække hverdagens udgifter. Som medlem af Din Sundhedsfaglige A-kasse kan du tilkøbe en lønsikring, der giver dig op til 20.000 kr. ekstra om måneden - oven i dagpenge. Det giver dig tryghed og overskud til mere.

Bestiller du lønsikring i dag, er du sikret, hvis du bliver ledig om 6 måneder.
Lønsikring udbydes i samarbejde med Bauta Forsikring og er landets billigste.

Vil du vide mere? - Bed Bauta ringe dig op


Hvad er lønsikring?

Mange ender med et hul i økonomien, når de bliver ledige. Med lønsikring kan du få en ekstra udbetaling oven i dagpenge hver måned. Det giver en tryghed at vide, at din økonomi ikke forandrer sig væsentligt, hvis du har nogle måneder uden job.

Hvor meget kan jeg få?

Som fuldtidsforsikret kan du få 18.633 kr. i dagpenge om måneden før skat (2019-tal). Med lønsikring vil du kunne få op til 20.000 kr. ekstra om måneden - altså oveni dine dagpenge. Beløbet, du kan få udbetalt, afhænger af din løn og den dækning, du vælger.

Priseksemplerne herunder er beregnet ud fra fuldtidslønindkomster med 80 % sikring og dækning i 6 måneder (2019-satser). 


Vælg mellem 6 og 12 måneder

Vores lønsikring er den billigste på markedet. Din pris afhænger af din dækning. Du kan fx vælge at være dækket i hhv. 6 eller 12 måneder, og du bestemmer selv, hvor høj dækningen skal være.

Se, hvad det koster dig at blive lønsikret her. 

Har du spørgsmål?

Lønsikring udbydes i samarbejde med Bauta Forsikring. Har du spørgsmål til produktet skal du ringe til Bauta på 33 95 76 81.


Til top