DSA SERVICELØFTER

I DSA har vi 5 serviceløfter. De beskriver den service, vi ønsker at levere til dig som medlem. Vores 5 serviceløfter er:


OM SERVICELØFTERNE

Velkommen
Du er i centrum og har vores udelte opmærksomhed. Vi møder dig med et smil. Og vi lytter, hjælper og handler i din interesse.

Vi ønsker at, at du som medlem skal føle dig velkommen, uanset om det er første gang eller 117. gang du ringer. Du kan trygt spørge om alt. Vi interesserer os for dig. Vi lytter og hjælper – det er derfor vi er her. Vi handler i din interesse, så langt som det er muligt inden for reglerne.


Din tryghed
Uanset hvor du er i dit arbejdsliv, kan du benytte vores tilbud. Vi er her for at hjælpe dig – også når tingene ændrer sig.

Vi vil gerne gøre vores medlemmer trygge. Du skal kunne stole på os, og på at vi er der for dig, uanset om du er rask, i arbejde, syg, ledig eller på vej ud af arbejdsmarkedet.


Klar besked
Vi kan ikke love, at du altid får ret, men vi lover at forklare dig, hvad vi gør og hvorfor.

Det er vigtigt for os at du som medlem forstår reglerne og derfor ikke altid kan få det, som du måske havde forventet. Vi skal derfor som minimum kunne forklare dig, hvad der sker undervejs og hvorfor det sker. Mange klager opstår fordi medlemmerne ikke forstår vores handlinger og vi kan blive bedre til at forklare os.


Nye veje
Du får kompetent sundhedsfaglig sparring. Vi guider dig videre med svar og nye muligheder.

DSA er en stærk spiller på det sundhedsfaglige arbejdsmarked. Vi kan coache og vejlede dig, uanset om du er i arbejde eller ledig. Vi ønsker at se muligheder frem for begrænsninger og at vi ikke vil efterlade dig som medlem uden en handlemulighed i eget arbejdsliv.


DSA 24/7
Du kan klare det meste digitalt døgnet rundt, og derudover kan du kontakte os og få personlig vejledning.

Digitalisering er vejen frem og at det gør kontakten med DSA uafhængig af tid og sted. Vi ser vores medlemmer som ressourcestærke personer, der kan klare meget selv og samtidig hjælper vi gerne dem der har behov for det.


Til top