Servicemails

I DSA ønsker vi at klæde dig som medlem bedst muligt på i forhold til din specifikke situation. Derfor sender vi løbende servicemails til din private e-mail med vigtig information og servicetilbud, der er relevante for dig.

Lovpligtige servicemails
I DSA har vi informationspligt overfor dig som medlem, når der enten kommer nye regler eller sker ændringer i reglerne inden for beskæftigelsesområdet. Derfor sender vi dig af og til lovpligtige servicemails. Disse servicemails anbefaler vi, at du er tilmeldt, da ændringer i reglerne, kan få stor betydning for dig. Du kan sikre, at du er tilmeldt de lovpligtige servicemails under ”DSA Lovpligtig” på Mit DSA. 

Hold dig opdateret med DSA servicemails
Udover de lovpligtige servicemails sender vi dig også almindelige servicemails, hvor vi opdaterer dig om de tilbud, der er relevante for din specifikke situation. Hvis du fx står uden job, opdaterer vi dig på tilbud om jobsøgning, vores temamøder som er målrettet jobsøgere osv. Når du får et arbejde, vil du automatisk modtage servicemails om aktuelle tilbud og inspirerende temamøder, som er relevante for dig, der er i arbejde. Er du studiemedlem, minder vi dig om de ting, du skal være opmærksom på, når du fx bliver uddannet. 

På den måde kan du holde dig opdateret med servicemails fra DSA, uanset hvilken situation du står i. Du kan sikre dig, at du er tilmeldt disse servicemails under ”DSA servicemail” på Mit DSA.

Tilmeld eller frameld servicemails 
Ønsker du at tilmelde eller framelde dig "DSA servicemails", skal du logge på Mit DSA og gå til "Mine oplysninger". 


Til top