Send din halvårserklæring 3. september

Fra 3. september kan du indsende din halvårserklæring for perioden 1. marts 2019 til 31. august 2019.

26. august 2019 |  Efterløn

2 gange om året kan du sende en halvårerklæring, hvis du ikke arbejder, mens du er på efterløn. Fra 3. september kan du sende din halvårserklæring for perioden 1. marts 2019 til 31. august 2019. Send din halvårserklæring på Mit DSA.

Du kan først sende halvårserklæringen 3. september
Du kan ikke sende halvårserklæringen før 3. september. Sidste frist for at sende halvårserklæringen er 13. september 2019. Modtager vi den senere kan din efterløn risikere at blive forsinket. 

Hvorfor halvårserklæring?
Du får udbetalt din efterløn hver måned, som du er vant til. Men du slipper for at sende efterlønskort hver måned, hvis du indsender en halvårserklæring for de seneste 6 måneder.

Begynder du på et tidspunkt at arbejde samtidig med efterlønnen, skal du sende efterlønskort hver måned, så vi får oplysninger om dit arbejde. Derfor skal du kontakte os, hvis du får eller overvejer at tage arbejde. 

Vil du på halvårserklæring?
Har du ikke arbejde ved siden af din efterløn, og er du ikke allerede på halvårserklæring, så kontakt os via Min Indbakke på Mit DSA eller tlf. 33 15 10 66, så hjælper vi dig med at blive tilknyttet ordningen.

Til top