Jobbet landede pludselig i indbakken

I næste uge er det slut med jobsøgning for Simone von Linstow. På mandag starter hun i et vikariat som fysioterapeut - et job, der kom pludseligt og uventet.

11. september 2019

”Jeg fik en mail fra Din Sundhedsfaglige A-kasse med kontaktoplysninger til en arbejdsgiver, der søgte en fysioterapeut til et vikariat. Jeg ringede hurtigt til lederen og fik aftalt en samtale,” fortæller Simone og fortsætter: 

”Det var en prøvelse at være til samtale på et job, som jeg ikke havde søgt, og hvor der ikke lå et egentligt stillingsopslag at tale ud fra. Men jeg fik en god fornemmelse for jobbet.”

Få timer efter samtalen ringede arbejdsgiveren tilbage og tilbød Simone stillingen. 

”Her i Din Sundhedsfaglige A-kasse er vi løbende i kontakt med arbejdsgivere, der har ledige stillinger, som vi hjælper med at få besat. Stillingen som vi sendte til Simone, var netop en af denne slags kontakter, forklarer karrierekonsulent Charlotte Dencker.

"Jeg havde hørt, at det var en mulighed, at man kunne blive kontaktet, men troede ikke, der skete så ofte, siger Simone, der glæder sig til at starte på hos Døgnrehabiliteringen i Furesø Kommune.

Læs mere om vores samarbejde med arbejdsgivere her. 

Til top