Temamøde: Mindfulness

Lær at være mere tilstede i nuet gennem opmærksomhedstræning, meditation og yogaøvelser.

13. december 2017

Hvis man er blevet ledig, bruger man ofte mange tanker på at se bagud og tænker fx: ”Hvorfor blev netop jeg fyret?” eller ”Hvorfor valgte jeg dog et job, der gjorde mig syg?”. Tankerne er også ofte i fremtiden: ”Får jeg mon nogen sinde et job (igen)?” og ”Kan jeg klare det?”. 

Mindfulness handler om at være til stede i nuet. Temamødet giver dig mulighed for at blive bedre til at registrere, når negative tanker tager over, samt til at håndtere hverdagens små katastrofer.

Tilmeld dig temamødet "Mindfulness"


Når tankerne hele tiden er i fortiden og i fremtiden, risikerer du at gå glip af det, der sker ”lige nu og her”. Derudover er faren for at få stress og depression større.

På temamødet gennemgår vi grundholdningerne i Mindfulness. Vi træner opmærksomhed og laver nogle meditationsøvelser. Vi udfører også nogle meget enkelte yogaøvelser, som alle kan deltage i. Vi vil særligt have fokus på situationen som ledig/opsagt.

Målgruppe:
Alle medlemmer

Underviser:
Charlotte Dencker, der arbejder som karrierekonsulent i DSA, er fysioterapeut og MPH. Charlotte har beskæftiget sig med mindfulness i mange år og har taget mindfulness uddannelse på Center for Mindfulness i USA.

Til top