Få dine dagpenge eller din efterløn til tiden

I maj og juni er der nye datoer for indsendelse af dagpengekort og efterlønskort. Derfor får vi brug for din hjælp, hvis vi skal kunne nå at udbetale dine dagpenge eller din efterløn til tiden i juni og juli.

05. maj 2017

I maj udløber dagpengekortet og efterlønskortet først den 28. maj, og i juni udløber de først den 30. juni. Vi har derfor mindre tid til at behandle kortene i både maj og juni, så derfor er det vigtigt, du sender dit dagpengekort eller efterlønskort ind så hurtigt som muligt den 24. maj og den 26. juni.

Send dit dagpengekort eller efterlønskort ind med det samme den 24. maj
Det er vigtigt, du sender dit dagpengekort eller efterlønskort ind til os hurtigst muligt onsdag den 24. maj, så du kan få udbetalt dine penge til tiden den 1. juni.

Send dit dagpengekort eller efterlønskort ind med det samme den 26. juni
Det er vigtigt, du sender dit dagpengekort eller efterlønskort ind til os hurtigst muligt mandag den 26. juni, så du kan få udbetalt dine penge til tiden den 1. juli.

Vi sender dig en reminder, når du skal indsende dit dagpengekort eller efterlønskort
Vi vil selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan, så du kan få udbetalt dine dagpenge eller din efterløn til tiden. Derfor sender vi dig også en reminder på mail, når du skal udfylde dit kort. Men det kræver, at du hjælper os ved at indsende dit kort hurtigst muligt den 24. maj og den 26. juni.

Ændringerne skyldes nye udbetalingsregler
Den ekstraordinære situation skyldes nye udbetalingsregler, som træder i kraft den 1. juli, hvor du vil få udbetalt dine dagpenge eller din efterløn for én måned ad gangen og ikke for 4 eller 5 uger som nu. Derfor oplever du en overgangsfase her i maj og i juni. 

Til top