Vind lækre julegaver i december

Fra den 1. december og frem til juleaften kan du vinde lækre præmier på DSAs Facebookside.

28. november 2017

I 2017 er der kommet mange nye følgere til vores facebookside. Samtidig har mange af jer, der har fulgt os gennem længere tid, deltaget aktivt i debatter og givet os feedback på vores mange tilbud. Det er vi rigtig glade for. Det gør os klogere på jer, jeres interesser og behov, og på den måde er I med til at udvikle de tilbud og services, vi har til jer som medlemmer.

24 præmier som tak
Som en tak for det store engagement og den feedback, vi har fået, lancerer vi 1. december en julekalender, hvor vi hver dag indtil juleaften udlodder lækre præmier. Så det kan altså godt betale sig at kigge forbi vores facebookside, mens juleræset er i gang. 

Artiklen fortsætter under billedetSådan deltager du
Julekalenderen består af 24 spørgsmål - ét om dagen. Du deltager ved at skrive det korrekte svar i kommentarfeltet under opslaget. Se vilkår og betingelser samt praktiske oplysninger om konkurrencen herunder.

Besøg vores Facebookside for at deltage i julekalenderen.

Vilkår og betingelser
Julekalenderen kører fra den 1. december 2017 kl. 6.30 til den 24. december 2017 kl. 24.00. Hver dag deler vi et spørgsmål på Facebook.com/dsakasse. Du deltager ved at skrive det rigtige svar i en kommentar under det konkrete opslag. Sidste frist for at deltage er samme dag kl. 24.00.

Du skal være medlem af DSA for at deltage i julekalenderen. 

Sådan trækkes vinderne
Vi trækker én vinder hver dag fra den 1. til 24. december. Vinderen trækkes tilfældigt blandt alle de rigtige besvarelser i kommentarfeltet under dagens opslag. 

Sådan får vinderen besked
Vi kontakter vinderen direkte via en privat besked på Facebook og sikrer, at personen er medlem af DSA. Vi sender præmien direkte til vinderen. Vi kontakter vinderen af dagens konkurrence den efterfølgende hverdag. 

RIGTIG GLÆDELIG JUL!

Til top